Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2021-08-21T21:11:16: 1

Brevkassespørgsmål

Hvor længe skal jeg gå med til at vente?

Indsendt af pige23 år


Jeg har haft et crush  på min barndomsven on/off i 14 år, men jeg har altid fortrængt det da han enten var i et forhold eller jeg ikke havde set ham i mange år da han flyttede fra vores barndoms by i en ung alder og jeg kom på en helt anden folkeskole end ham. 

Jeg begyndte så pludselig for 3 måneder siden at skrive med ham over Tinder, vi aftalte at jeg skulle komme hjem til ham efter jeg havde fået læseferie, men da vi ikke kunne vente længere kom jeg hjem til ham en uge før det var planlagt og så skulle jeg så stadig komme fredagen efter når jeg havde fået læseferie, men ugen efter da jeg kom i skole om Tirsdagen havde jeg en virkelig dårlig dag fordi at jeg var ekstremt presset inden eksamnierne. 

Mine veninder kunne se at jeg havde en dårlig dag og troede det var grundet ham, så derfor skrev de en Grim besked til ham uden at jeg havde bedt dem om det. 

Han blev blandt andet kaldt for fuckboy og ikke en rigtig mand, han kaldte også mig for ikke en rigtig kvinde og en stram so, jeg tænker han gjorde det i forsvarsmekanisme. 

Efter 14 dage fandt jeg ham på Badoo igen, han havde ellers sagt at han var glad for ikke at ende sammen med en som mig, efter vores store diskussion. Forstår så ikk hvorfor han så liker mig igen, jeg har fået lagt mange tarotkort efterfølgende som alle siger at jeg får ham igen og at han er min twinflame, jeg ville seriøst gøre ALT for at få hans tilgivelse og vi kan starte på en frisk igen, jeg har også skrevet en lang undskyldning, hvor jeg forklarede ham at grunden til vores diskussion var fordi jeg var bange, jeg er blevet "overfaldet/voldtaget" før samt ellers har jeg kun været sammen med fuckbois. 

Mange siger til mig at jeg skal komme videre eller at jeg fortjener bedre men det føler jeg ikke selv at jeg gør, han var den brik som manglede i mit puslespil og nu har jeg smidt den brik væk igen. Hvor længe mon jeg skal give ham før han er klar til at tilgive? 

Jeg så en fremtid med denne her fyr, jeg kunne sagtens se mig selv som papmor til hans søn og få børn med ham engang i fremtiden. 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-08-29T11:23:27 1
Marissa

Hej med dig,

Det lyder til, at det er en lidt kompliceret situation, du kæmper med, og jeg kan godt forstå, at det er svært at få styr på, hvordan du skal håndtere det.  Jeg tror det bedste, du kan gøre er at få helt styr på inde i dig selv, hvor vigtig den her fyr er. Hvis du kan mærke, at du virkelig holder af ham, og han kan give dig det du har brug for i et parforhold (måske især omsorg og respekt), så er det kun dig selv, der kan beslutte, om han er værd at kæmpe for. Dog er det også vigtigt at du mærker efter om der måske er skabt flere frustrationer end det hele er værd. Er der mere glæde end problemer ved at have ham i dit liv?

Hvis du virkelig føler, at det, der gik galt mellem jer er noget du fortryder, så kan det være, at den bedste vej frem er bare at være meget ligefrem overfor ham. Efter sådan en lang og indviklet situation, hvor så meget gik galt, og hvor det er sket så meget drama frem og tilbage, så kan det nemlig være, at det er mest gavnligt bare at lægge alle kortene på bordet, så han ikke er i tvivl om, hvordan du har det. Altså kort og ærligt fortælle ham, at du fortryder, hvad der er sket og er ked af, at det nok har såret ham og gjort ham vred, og at du virkelig er glad for ham og derfor håber han kan tilgive det, der er sket.

Du må dog huske, at der ikke er nogen garanti for, at det ender, som du mest ønsker. Tarotkort kan fortælle dig alt det, du ønsker eller ikke ønsker at høre, men i sidste ende kan kortene jo ikke tvinge folk til at ændre mening, hvis de først har truffet en beslutning. Og hvis han kan siger fra og har besluttet, at der er gået for meget galt mellem jer, så kan det måske være, at det ville være bedst for dig og dit hjerte at lade ham gå. For det kan jo være, at det bare ikke er meningen, at det skal være jer to, selvom du føler, at tarotkortene fortæller det. 

Hvis du dog vælger, at du gerne vil prøve lidt endnu med at se, om det kan fungere med ham, så tror jeg det bedste råd vil være at være 100% ærlig og  meget tydeligt i, hvad du ønsker, når du snakker med ham. Så altså både kommunikere, hvad du selv føler og har behov for og sørge for at spørge ham direkte, hvad han tænker og føler, især for at undgå misforståelser. Du kan jo fortælle ham, at du kan lide ham og ønsker at være sammen med ham og så spørge ham direkte om han også måske kunne tænke sig at være sammen med dig, eller om han er blevet for påvirket af, hvad der er sket. På den måde vil du i hvertfald få et mere tydeligt svar i stedet for at gå rundt og undre dig over, hvorfor han liker dig på eller gør andre ting, som er tegn der er svære at tyde. 

Overordnet set er der ingen regler eller rammer for, hvordan sådan noget her skal eller bør fungere. Der er derfor heller ingen nogen afgjort mængde af tid, du bør give ham, før du kan vide, om han er klar til at snakke med dig igen. For det kan være, at han aldrig bliver klar, og i så fald er du nok bedre tjent med at prøve og give slip og fortsætte med at leve et liv, hvor du kan fokusere på andre ting, der gør dig glad. 

Jeg håber mit svar giver mening og at det kan være en lille hjælp for dig i at finde ud af din situation med ham fyren :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym