Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2021-08-24T19:55:44: 1

Brevkassespørgsmål

Er forvirret

Indsendt af pige12 år


Kære Ungzone, det er fjerde gang jeg skriver, men nu et jeg forvirret endnu en gang. I dag kommer mit crush over og sætter sig på mig, og jeg lod ham side der. Han startede med at lægge en lille smule vægt på, og så mere og mere, og han er ikke end lille lort 


Jeg håber i kan hjælpe mig igen, for jeg har kun positive afaringer med den her side? 

Så håber i kan hjælpe mig

Knus pigen med kærlighedsproblemer

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-09-01T12:48:57 1
Marissa

Hej med dig,

Da jeg ikke har flere detaljer om situationen, så er jeg ikke helt sikker på hvad du mest vil have råd til, ved det du beskriver. Så jeg starter lige først med det, jeg synes, der er vigtigst.


Det at han satte sig på dig, var det en ubehagelig oplevelse for dig? Følte du, at det ikke var rart det, der skete? For selvom det var dit crush, som gjorde det, så er det absolut ikke okay at han gør det, hvis du egentlig ikke brød dig om det. Og det skal du ikke være bange for at sige til ham. 

Hvis det er en person, man har et crush på, som gør noget forkert, så er der ofte stor tendens til, at man bare prøver at ignorere det eller bortforklarer det. Men hvis det han gør er noget, du ikke kan lide eller som gør dig ubehagelig tilpas, så er det meget vigtigt, at han får det at vide, så han ikke bare tror, at du enten synes, det er sjovt eller tror, at han bare kan komme afsted med at gøre dig utilpas. Uanset hvor meget man kan lide en person, så er det aldrig okay, at de gør en utilpas eller ondt. For så er han da slet ikke en person, som fortjener at være dit crush. 

Hvis det er, fordi du er i tvivl om det er et tegn på, at han kan lide dig eller ej, så er det desvære noget, der er meget svært at sige medmindre, at du direkte spørger ham, eller at han direkte siger det til dig. Nogle gange kan sådan nogle handlinger fylde meget inde i én selv, hvis man har følelser for personen, men man kan ikke garantere, at handlingen havde den samme betydning i deres hoved. Det kan være, at han tænker, at han vil drille dig for at få din opmærksomhed, men det kan også være, at han bare gør det, fordi han synes det er sjovt. 

Uanset hvad, hvis du ikke kan lide det han gør, så skal du absolut ikke holde dig tilbage fra at sige fra overfor ham. For hvis han gerne vil i kontakt med dig, så skal han finde en god måde at gøre det på. 

Jeg håber mit svar giver mening, og at du kan måske kan bruge det til noget. Ellers så skriv bare igen. Det er kun skønt, at du har haft gode erfaringer herinde :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym