Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2021-08-27T19:15:47: 1

Brevkassespørgsmål

Ham igen

Indsendt af pige13 år


Hej Ungzone.

Jeg har tidligere skrevet ind, og kaldt mig selv for lady whistledown hvis det hjælper. Jeg har nu kendt ham i lidt længere tid, og jeg begynder så småt, at tro han føler det samme for mig, uden at være helt sikker. Altså et klart tegn på at en dreng kan lide en, er jo at de driller en. Sidste gang jeg skrev, sagde jeg så at han kun drillede de andre. Men på det seneste er han begyndt også at drille mig, nærmest mere end de andre. Fx idag havde jeg en kasket på, og han blev ved med at gå hen til mig, og slå ned i den. (Altså ikke så det gjorde ondt.) og så har han også taget min kasket og løbet med den. Han har små drillet mig meget mere end det, skal det lige siges, og han drillede også lidt i bussen. Han spurgte mig også hvad jeg spillede på Playstation, fordi jeg spurgte ham men ja… Og så havde vi aftalt at spille Fortnite, men da jeg skrev hvad jeg hed i Fortnite, skrev han bare okay. Min mor har sagt at jeg skulle spørge ham om han ville gå en tur eller noget, men jeg er bare så bange for et nej. Skal jeg spørge ham, og tror i at han kan lide mig… Når ja vi er ikke sådan venskabs venner agtigt så vi går bare rundt og lader som om vi ikke kan lide hindanen.

Mvh lady whistledown

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-09-09T11:17:49 1
Sofie

Hej med dig,

Det er meget svært for mig at svare på, om han kan lide dig eller ej, men det kan da sagtens tænkes, at han kan.

Jeg kan godt forstå, at du er bange for at få et nej fra, hvis du spørger ham, men jeg synes faktisk, du skal følge din mors råd og spørge ham, om han har lyst til at gå en tur sammen med dig. Det kan også være et spil Fortnite eller noget helt tredje. I bund og grund er det nok lidt lige meget, hvad I laver, men hvis I får mulighed for at lave noget sammen, kan det måske gøre dig klogere på, hvad synes om dig - og hvad du synes om ham.

Held og lykke med det! 

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym