Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2021-09-08T21:07:41: 1

Brevkassespørgsmål

Forelsket… for real…..

Indsendt af pige13 år


Hej

Jeg er en pige på 13 år der lige er blevet forelsket sådan rigtigt for første gang.

Her i sommerferien var jeg på en efterskole Camp i en uge. Der mødte en sød fyr (et viser sig at det er min mors kollegas søn). Vi snakkede næsten ikke sammen, men jeg kunne mærke at der var noget specielt ved ham. 

Jeg lagde mærke til at der hele tiden hang piger op ad ham. Jeg blev lidt jaloux, men jeg ville ikke turde at gå over til ham. 

Mine veninder der var med på Campen sagde at de havde lagt mærke til at han nogen gange kiggede på mig, men det kunne jeg altså ikke tro. Han er jo ligesom bare “drømmefyren” for mig.

Da vi kommer hjem fra Campen finder jeg ham på snap og skriver LIDT. Bare sådan om random ting som fritid, kæledyr osv. jeg følte lidt at det bare var mig der spurgte og ham der svarede.

En dag tog min veninde min telefon (som en joke) og skrev til ham og spurgte om han havde lyst til at ses en dag. Han svarede at det ville han vildt gerne og at det lød hyggeligt. Så tænkte jeg at han måske var interesseret.

Meeeen…… da jeg så spørger om han skal med på den næste Camp der kommer i efterårsferien, skriver han at han skal være sammen med sin kæreste ( som han mødte på Campen), fordi at hun er på efterskole det her år (21/22) og de kun kan mødes i ferierne. Han skal selv på efterskole næste år (22/23), så det betyder altså at de ikke kan se hinanden rigtigt de næste to år. De bor også en time fra hinanden. ( mig og ham bor 15 min fra hinanden)

Jeg har fundet ud af at de først blev kærester efter Campen. Så alle de gange hvor vi har “flirtet” lidt over snap har han altså haft en kæreste.

For at være ærlig håber jeg jo lidt at de slår op, så jeg kan blive kærester med ham. Men jeg ved ik om jeg skal blive ved med at “kæmpe for han” eller prøve at glemme ham? For det er trods alt jo en af mine mors kollegaers søn, så jeg slipper ligesom ik bare af med ham.

Håber at i kan hjælpe mig. 

Hilsen den forelskede pige.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-09-15T12:42:37 1
Marissa

Kære forelskede pige,

Det er helt forståeligt, at du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere det her. Det kan være meget svært, når man bliver forelsket, især hvis det er første gang, for der er tusind følelser og tanker, der kan være ufattelig besværlige at finde rundt i. 

I længden der tror jeg måske ikke, at det er den bedste ide at gå og vente på ham på ubestemt tid. Så vil du nemlig gå og spilde din egen dyrebare tid og dit liv på at vente på noget, der måske aldrig sker. For der er ingen, der ved, hvor lang tid han forbliver sammen med sin kæreste, men det kan jo være, at de er sammen i flere år endnu. Du fortjener at bruge din tid på noget, der er godt for dig, og som kan gøre dig glad. 

Desuden lyder det til, at han måske ikke er helt den ideelle type til at være kærester med, hvis han godt kan finde på at flirte med andre, mens han har en kæreste. På den anden side er det dog slet ikke sikkert, at han har set jeres skriveri som at flirte. Han synes måske bare, du er cool og kunne godt tænke sig at være venner med dig og hænge ud med dig, hvilket så måske er derfor, han sagde ja til at mødes med dig, da din veninde skrev fra din mobil. 

Det er aldrig til at vide, hvad andre helt præcis tænker eller føler medmindre, man spørger dem direkte. Hvis du ikke bryder dig om at være i tvivl om, hvad det har betydet for ham at skrive med dig, så kan du måske overveje om du vil spørge ham ligeud, så du kan få et klart svar.

I sidste ende kan du måske egentlig lade din beslutning koge ned til, om du nyder at være omkring ham. Giver det dig glæde? Hvis du f.eks. kan mærke, at det er for hårdt at være i kontakt med ham, når du ved han har en kæreste, så kan det være, at det er bedst at give slip og have så lidt kontakt med ham som muligt for at komme dig over ham. Hvis du derimod synes han er sjov eller rar at snakke med og hænge ud med, så kan du jo sagtens fortsætte med at have kontakt til ham som en ven og bare have dine følelser for ham mere privat, som du så kan snakke med dine veninder eller andre om i stedet. 

Selvom det er svært, så er du den eneste der kan træffe beslutningen om du skal give slip eller forstætte, for det skal være den beslutning, som du har det bedst med. 

Jeg håber mit svar giver mening og kan være til en smule hjælp. Skrive gerne ind igen, hvis du får lyst :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym