Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2021-09-21T20:56:36: 1

Brevkassespørgsmål

Vild med den samme som min ven

Indsendt af pige13 år


Hej jeg er en pige på 13 og jeg kan lide en dreng og drenge ved godt jeg kan lide ham fordi jeg fik mine venner til at sige det men jeg ved bare ikke om han kan lide mig og drengen gider ikke svar mine venner på deres beskeder og han ville gerne svar mig og så være gang de går forbi noget spændende så siger han hele tiden mit navn og når de ser film ville han bare ønske jeg var der men mine venner siger at drengen kan lide mig men jeg mener han ikke kan lide mig. Så jeg ved ikke om han kan lide mig 

KH den 13 årig pige

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-09-27T03:40:09 1
Lisa

 Hej Pige på 13 år,


Det lyder som om den dreng, du snakker om, sender lidt blandet signaler i mellem dig og hans venner. 

Det vigtigste er jo, hvad han siger til dig, da det er jer to som kan starte et forhold, og ikke hans venner og dig. Har du prøvet at være alene med ham, og her prøve at nævne din usikkerhed omkring jeres følelser? Hvis ikke, ville det være en god idé, så du kan få klar besked fra ham direkte af.

Hvis det er for grænskeoverskridende, kan du prøve at snakke med en eller flere af hans nærtstående venner, og få forklaret hvad han rent faktisk mener om dig, og evt. få en idé om hvad du kan gøre for at "få halet ham ind".


Al held og lykke til dig!

Mvh. Lisa.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym