Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6599 svar de sidste 13 år
2021-09-26T12:37:40: 1

Brevkassespørgsmål

Meget forvirret pige

Indsendt af pige19 år


Hey jeg er en pige på 19 som virkelig er tæt på at kravle ned i et hul igen 

Der er en dreng på 20 og mig vi er forelsket i hinanden vi har været på dates og han er seriøst verdens sødeste og omsorgsfulde person men han er også en meget følsom dreng 

Her for nogle dage siden skulle han ud med nogle veninder så jeg spurgte om han har knaldet med nogle af dem fordi han har knaldet med 29 piger så er meget usikker på ham jo men han blev sur over det og nu har han ignoreret mig i to dage hvor jeg har prøvet at ringe og skrive så snakkede jeg med nogle drenge om min flirt Er ved at droppe mig og så siger de at det typisk er et tegn på at han dropper mig så jeg bliver bange og dropper ham før han dropper mig men jeg mener det jo ikke jeg er bare bange for at blive såret hans sidste besked til mig var “du må klare dig selv din psyko” jeg ved ikke hvad jeg skal gøre 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-09-27T03:45:57 1
Lisa

 Hej Pige på 19 år,


Det er vildt frustrerende ikke at vide om man er "købt eller solgt", og ikke mindst at blive ignoreret. Hvad føler du selv omkring hans sexliv? Du fortæller han har haft samleje med 29 piger, og bliver irriteret over du spørger ind til dette.

Udfra hans seneste besked og hans nylige opførsel, virker det som om han er ved at komme videre. Hvis du ønsker klar besked, så ville jeg opfordre dig til at sende ham én sidste besked eller foretage ét sidste opkald, hvori du skriver/fortæller dine følelser for ham, forklarer dine tanker omkring hans foreløbige sexliv, samt om han ønsker I fortsat skal ses eller ikke.

Udfra denne SMS eller opkald, får du klar besked om hvad hans intentioner er; hvis han ikke svarer, tænker jeg det er en mulighed for dig at komme videre på og sætte et punktum, svarer han derimod, så må I to tage den derfra.


Jeg ønsker dig al held og lykke med kærligheden!

Mvh. Lisa.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym