Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2021-09-30T13:01:17: 2

Brevkassespørgsmål

Ham her drengen

Indsendt af pige10 år


Ham her drengen  som er virkelig sød og sjov jeg tror også han er lidt lun på mig men har været vild med side 0klasse jeg har spurgt om vi skulle være kærester fra halt år siden han sagde nej nu vil jeg spøger ham igen men ved ikke om det bliver pinligt hvis han siger nej igen kan i hjælpe
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-10-01T08:39:12 1
Lotte

Kære du

Det kan en gang imellem være lidt svært, hvis man har følelser for en anden og den person, så ikke gengælder ens følelser. 

Du skriver, at du tror, at han nu også er lidt lun på dig, så måske kan det være, at han har mere lyst til at være kærester nu end han havde første gang, du spurgte. Det er dog ikke sikkert, at det er sådan, når du ikke ved med sikkerhed om han kan lide dig på den måde eller ikke. 

Du spørger om det bliver pinligt, hvis du spørger ham igen og han siger nej. Det tænker jeg ikke, at det behøver at være. Det handler meget om, hvordan du selv har det med hele situationen. Nogen vil måske opleve, at det kan være pinligt, hvor andre ikke vil føle det samme. Jeg synes, at det er helt okay at spørge igen, men det betyder samtidig også, at du må være forberedt på, hvis han stadig ikke har lyst til at være kærester med dig - og hvis han ikke vil det, så må du også prøve at sige til dig selv, at det er okay, at han har det sådan, selvom det kan være rigtig svært for dig at være i.

Man kan sige, hvis du ikke spørger, så får du heller ikke noget svar fra ham og så ved du ikke, om han faktisk gerne vil være kærester med dig. Det er derfor op til dig, om du har mod på at spørge ham igen for at få svar på, om han kan lide dig på den måde eller ikke. Når man spørger så vil der også være en risiko for at få en afvisning, hvilket kan være ubehageligt, men til gengæld behøver du ikke længere at være i tvivl om, hvilke følelser han måske har dig. 

Jeg håber, at dette var en lille hjælp.    

 

Kærlige hilsner fra

Lotte

2021-10-03T01:58:49 1
Marissa

Hej med dig,

Det er super cool, at du valgte at spørge ham dengang, om han ville være kærester. Det var modigt og virkelig sejt gjort!

Hvis du vælger at spørge ham igen, så kan det dog godt være, at det bliver pinligt. Det ved man aldrig med sikkerhed, før man gør det, så derfor er det sådan en ting i livet, som man desværre bare er nødt til at beslutte, om man er okay med. Så hvis du går til ham igen, skal det være, fordi du har besluttet, at du er okay med risikoen for, at det kan blive pinligt. Nogle gange kan det være et tegn om man virkelig vil noget eller ej. For hvis man er villig til at lade det blive pinligt, så kan det være, fordi det virkelig betyder meget for en. 

Det er dog meget vigtigt, at du respekterer det, hvis han siger nej. Selvom det kan være pinligt eller endda gøre ondt at en man kan lide en person, som så ikke har de samme følelser. Det er en virkelig svær ting, men det er bare så vigtigt, at man er gode ved hinanden og respekterer hinandens følelser, selv hvis man bliver afvist og bliver såret. Ligesom hvis der var en, som spurgte dig om du ville være kærester, men som du ikke havde romantiske følelser for. Så ville du vel også gerne have, at de respekterede, at du desværre siger nej. 

Den dreng du kan lide har sagt nej tidligere og derfor kan det være at han ikke har ændret mening. Og så er det måske bare ikke meningen at I to skal være sammen på den måde. Så selvom det måske er hårdt eller gør ondt, så kan du trøste dig selv med, at du kan glæde dig til at blive forelsket i nogle andre i fremtiden, som du måske også har følelser for dig. 

Jeg håber mit svar giver mening og måske kan hjælpe lidt. Skrive endelig ind igen, hvis du får lyst :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym