Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2021-10-01T20:04:43: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad gør jeg nu

Indsendt af pige14 år


Hej 

Jeg har fortalt mit crush at jeg kunne lide ham og jeg ved han ik har det på samme måde, men ved ik om han har sagt det videre (det har han nok) men jeg skrev til en fra min klasse om det og hun bliver ved med at sige at jeg kigger meget efter ham, og at jeg kan lide ham efter pauserne og i timerne, det er ret træls! Hend fra min klasse har ogs fortalt hendes venner om det så hele 8. overgang (altså min overgang) ved det og hele 7. overgang (der hvor mit crush går) ved det

Jeg kan ikke som sådan lide ham mere jeg er kommet videre.

Hvad gør man for at det stopper eller ændre det?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-10-04T10:37:13 1
Lisa

 Hej,


Det er altid rigtig øv at finde ud af, nogen har delt en intim ting, som man gerne ville have holdt for sig selv. Men hvor er det stærkt gået af dig, at tage sagen i egen hånd og fortælle dit crush om dine følelser!

Jeg synes i virkeligheden bare, at du skal afværge rygterne på den bedste måde, du nu kan dvs. hvis du møder nogle på din vej, som spørger om det nu er rigtigt, så fortæl dem det, som det er; at du ikke længere føler sådanne følelser for vedkommende i 7. klasse. Du kan også selv begynde at sprede ordet ved at fortælle det til dine veninder og venner omkring dig, så skal det nok spredes på en god måde, at du ikke længere er forelsket i den pågældende.

Derudover ville jeg også synes det var en god idé at fortælle det til ham i 7. klasse, som du engang var forelsket i, at du ikke har følelser for ham længere. Det er måske rart for ham med afklaring, så han ikke længere skal gå og tænke på dig, og hvad du har fortalt ham omkring dine følelser, men blot kan komme videre.


Al held og lykke til dig!

Med venlig hilsen Lisa.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym