Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2021-10-21T09:56:39: 1

Brevkassespørgsmål

forelsket i bedte vens tvilling

Indsendt af pige13 år


hej ungzone jeg er en pige på 13 år. Jeg vil egentlig bare gøre mit spørgmål kort. klart og tydeligt. HJÆLP JEG ER BLEVET VILD MED MIN BEDSTE VENS TVILLING.


håber i kan hjælpe mig lidt på vej.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-10-22T10:29:47 1
Lotte

Kære du

Det kan være svært at have følelser for en bedste vens ven eller søskende, som det er i dette tilfælde. 

Man kan være bange for, at det kan ødelægge venskabet mellem dig og din bedste ven, hvis du begynder at have noget sammen med hans tvilling. Det er dog også svært at styre hvem, man får følelser for, da det ikke er noget man selv bestemmer. 

Jeg tænker derfor, at du må overveje om du har lyst til at undersøge om din bedste vens tvilling også har følelser for dig eller om det kun er dig, der har følelser for ham. Da vi netop ikke selv styre, hvem vi bliver forelsket i, så er det ikke sikkert, at dine følelser er gengældt, fordi du er vild med ham.

Så jeg tænker, at du kan prøve at undersøge om, han også har følelser for dig eller om det kun går den ene vej. Du kan også vælge at fortælle din bedste ven om de her følelser, som du har fået for hans tvilling. Dog kan det være, at du skal være forberedt på, at han ikke bryder sig om tanken og at han måske enten kan blive lidt vred eller ked af det. Det kan han blive, fordi han måske er bange for at miste jeres venskab. Omvendt kan det også være, at han har det helt fint med det og kun synes, at det er rart, at du deler det med ham. 

Der er selvfølgelig også den mulighed, at du vælger ikke at gøre mere ved dine følelser for tvillingen, hvis du er bange for, at det kan betyde, at du vil miste din bedste ven. Det vil fungere for nogen, men det vil for andre være svært at ignorere sine følelser. 

Jeg tænker derfor, at du skal finde ud af, om du gerne vil undersøge, om tvillingen også har følelser for dig og om det måske kunne blive til mere eller om du ikke vil sætte dit venskab i spil for den her tvilling, men derimod være sikker på, at du bliver ved med at have din bedste ven. Man kan jo håbe, at din bedste ven vil synes, at det er fint og det derfor kan lade sig gøre både at have ham som bedste ven og have noget følelsesmæssigt sammen med hans tvilling.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp.

 

Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym