Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2021-10-23T17:48:40: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i en der har en kæreste

Indsendt af pige11 år


Jeg har et spørgsmål . Jeg er forelsket i en . Han har bare en kæreste . Derfor ved jeg Ik om jeg skal sige det eller ej .Ville gerne have svar På hvad i syndes.
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-10-25T06:12:44 1
Rebecca

 Jeg tænker at det kommer an på mange ting. Hvis han er glad for sin kæreste, så synes jeg ikke at du skal sige noget til ham. Det kunne ende med at hans kæreste blev jaloux eller ked af det og måske ville ende i en usikkerhed, selvom de så har det godt.

Men hvis han er ulykkelig i sit forhold til sin kæreste og han taler om at han overvejer at gå fra hende, så kan det godt være en mulighed for at sige det til ham. Men jeg ved heller ikke hvad fyren og din relation er til hinanden? Om i er venner eller om i ikke taler sammen. 

Men i sidste ende, så er det dit valg om du vil sige det til ham eller ej, men husk bare på om det kunne gavne situationen eller om det kunne gøre det værre hvis du fortalte ham det. 

Hvis du ikke føler du fik svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at skrive herinde igen.

Vh. Rebecca

2021-10-26T10:04:57 1
Lotte

Kære du

Det kan være rigtig svært at stå i den situation, at man er forelsket i en, der allerede har en kæreste.

Jeg kan godt forstå, at du er i tvivl. Jeg synes, at du skal overveje grundigt om du vil fortælle ham det eller ikke. Hvis det ser ud til, at han er i et godt forhold, hvor han er glad for hende, som han er sammen med, så er det måske bedst ikke at fortælle det. 

Omvendt kan det også være svært at gå rundt med sine følelser selv uden at kunne dele dem med ham, som man godt kan lide. Tror du, at han kan lide dig, selvom han har en kæreste? Har du oplevet, at han har sendt nogle signaler til dig, som kan betyde, at han også er interesseret i dig? Hvis han har det, så kan du måske godt overveje at fortælle ham, hvad du føler for ham. Jeg vil dog igen passe lidt på, fordi det kan sætte ham i en svær situation og det kan være, at du vil opleve at blive afvist, hvilket også kan gøre rigtig ondt. 

Jeg vil sige, at hvis dine følelser for ham er så store, at det er svært at gå rundt med dem, så kan du overveje at sige det til ham, så du kan få lettet dit hjerte. Det kan vise sig, at han ikke kan lide dig på samme måde, hvilket der desværre er en sandsynlighed for, da han allerede er kærester med en anden. Det betyder også, at du må være klar på, at du kan få en afvisning og at du kan blive ked af det. Man kan sige, at det gode ved dette vil være, at du så ikke længere er i tvivl og at du derefter kan forsøge at komme videre.

Jeg synes, at det er svært at sige, hvad der er bedst at gøre. Jeg tror, at du må mærke efter i maven om du vil have det bedst med at fortælle ham det, uanset hvad hans svar er eller om det vil være bedre ikke at sige noget for måske også at passe lidt på dig selv. Det kan være sårbart at dele sine følelser for en anden, og især når situationen er som den er lige nu.

Jeg vil i hvert fald sige, at det er vigtigt, at du passer på dig selv og følger den mavefornemmelse du selv har omkring det hele. Jeg ved godt, at det måske ikke var det svar, du håbede på, men jeg håber alligevel, at det var en lille hjælp til nogle af dine egne tanker. 

 

Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym