Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2021-11-30T23:26:51: 1

Brevkassespørgsmål

Meget forelsket

Indsendt af pige13 år


Hej, jeg er en pige på 13 år og har fået dybe følelser for denne her dreng som jeg begyndte og snappe meget med vi begyndte og snakke sammen hver aften og lige siden har han bare kommet mere ind under huden på mig jeg ved ikke hvad jeg skal gøre han bor 2 timer væk fra mig og jeg er meget forvirret omkring det og tænker over en masse ting. 
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-12-02T11:15:31 1
Julie

 Hej!

Hvis I ikke kan få hinanden ud af hovedet, kan I måske få jeres forældre til at hjælpe jer med at mødes. Det kan godt være lidt besværligt at skulle ses, når I bor langt fra hinanden, og hvis I ikke har har mødt hinanden ansigt til ansigt før, kan det også være rart at jeres forældre er inde over. Derfor synes jeg helt sikkert, at du skal snakke med dine forældre om dette, hvis du ikke allerede har gjort det. 

Samtidig synes jeg også, at det er vigtigt at bruge god tid på at lære hinanden at kende - særligt når I bor langt fra hinanden. Når man ikke kan ses hver dag, er det dejligt at kende personen godt og føle, at man kan stole på hinanden inden man vælger fx at blive kærester. 

Det var kort mine tanker om din situation. Håber, at de kan bruges!

De bedste hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym