Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2021-11-30T23:57:37: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg vil gerne have et langtidsforhold

Indsendt af dreng13 år


Hejsa - jeg er dreng på 13 som der rigtig rigtig gerne vil have en kæreste samt et langtidsforhold men problemet er at der ikke lige er nogen piger jeg kan gå efter fordi jeg ikke er varm på en og jeg prøver at finde nogen på min alder i min by men jeg kan ikke finde nogen der tænder mig

Jeg ved ikke om det er noget man kan skrive ind om - men jeg håber det stadig gav mening. 

Jeg håber i kan hjælpe hvis det er muligt.

Mvh S

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-12-01T02:36:06 1
Nicole

 Kære S. Jeg vil starte med at sige, at det er dejligt at du skriver herind. Det må du altid uanset hvad det drejer sig om :-)

Jeg kan rigtig godt forstå, at du gerne vil prøve at være i et længere forhold, da det er en meget naturlig ting at begynde at tænke på jo ældre man bliver. Og med det vil jeg også gerne fortælle dig, at du har masser af tid til at møde en sød person, som du måske endda ender med at være i et længere forhold med, så der er absolut ingen grund til at føle, at du skal skynde dig. Du er 13 år og har hele livet foran dig og jeg er sikker på, at du nok skal møde en masse søde og spændende mennesker på din vej igennem livet. Hvis du gerne vil møde nogle nye mennesker, så kan du evt. melde dig til en fritidsaktivitet, for hvem ved - måske du møder den rigtige der? :-)

Du skriver, at du ikke er tiltrukket af nogen og til det vil jeg fortælle dig, at man ikke behøver at være tiltrukket af nogen eller være i et forhold med nogen. Det skal nok komme helt naturligt når du møder den rigtige, så jeg tænker, at det i første omgang skal handle om, at du ikke må stresse over ikke at have været i et forhold endnu. Det er helt normalt og så forskelligt fra person til person hvornår man møder den rigtige. 

Jeg håber du fik besvaret dit spørgsmål og ellers er du altid velkommen til at skrive igen. :-)

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym