Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2021-12-07T16:15:14: 1

Brevkassespørgsmål

falske forhåbninger

Indsendt af pige13 år


hej ungzone jeg er en pige på 13 år som er blevet  forelsket i en dreng fra min klasse men han er lidt forelsket i en anden pige fra min klasse. Men hun er virkelig ikke forelsket i ham men da hun ved at han er forelsket i hende snakker hun med om og sådan noget bare for at give ham lidt falske forhåbninger. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for ingen må vide jeg kan lide ham men jeg syntes virkelig det er unfair at han skal spilde tid på hende istedet for at komme videre for jeg føler lidt at når vi fx. er alene i gruppe arbejde virker det som om vi godt kunne have noget. 

håber at mit spøgsmål giver mening og at i kan hjælpe mig.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-12-08T09:34:06 1
Zickan

Kære pige på 13 år

Jeg vil allerførst sige, at dit spørgsmål absolut giver mening, og jeg kan godt forstå det dilemma, du står i. 

Som jeg forstår dit brev, så er du vild med en dreng fra din klasse, som du tror, lige nu spilder sin tid ved at være vild med en anden pige, der leger lidt med hans følelser?

Jeg forstår godt, hvis du hverken synes, det er fair over for drengen eller fair over for dig, der har følelser i klemme. Måske du ønsker, at du bare kunne fortælle ham, hvad du ser? Det kan være svært at åbne sig for en dreng, man godt kan lide. 

Det kan også være en udfordring at vide, hvordan de andre i klassen helt præcist har det, og selvom det ser uretfærdigt ud udefra, så kan det svært at vide helt præcist, hvordan de føler. 

Selvom man ofte ønsker, at man kunne ændre lidt på, hvordan folk opfører sig, så er det tit en meget hård kamp, og i dette tilfælde tror jeg, at det ville være godt for dig at lade de to finde ud af det selv. Du virker som en super pige, og jeg forstår godt, at drengen hygger sig i dit selskab. Måske kunne du fokusere mere på de stunder, du har med ham i skolen, og prøve at abstrahere lidt fra, hvordan den anden pige opfører sig?

Måske vil drengen lægge mærke til, at du altså er en super sød og helt oprigtig pige at være sammen med.

Forelskelse er en svær størrelse at styre, især hos andre, og det kan godt tage lidt tid, før man opdager, at der også kan findes mange andre, som er værd at forelske sig i.


Jeg ønsker dig alt det bedste!

 

Mange hilsner

Zickan

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym