Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-12-26T00:03:46: 1

Brevkassespørgsmål

Et kæmpe dilemma

Indsendt af pige19 år


Hej brevkasse


Jeg står i et kæmpe dilemma. Jeg arbejder sammen med en veninde, som jeg er blevet lidt glad for. Jeg fortalte hende at jeg godt kan lide hende, og hun tog det overraskende pænt, selvom hun har en kæreste derhjemme. Efter jeg fortalte hende det, begyndte vi at få et mærkeligt forhold til hinanden. Vi holdte i hånden i skjul, og hun begyndte at komme tættere på mig. Vi aftalte at ingen skulle vide noget om det, og det var hende som ville holde det hemmeligt for hendes bedste veninde, selvom det var mig som fortalte at jeg kunne lide hende. Det var som om at hun følte det samme for mig. Men hver gang jeg spurgte hende, så sagde hun bare at hun kunne lide mig som ven og ik andet. Men alligevel så kan vi godt små flirte i skjul. Når hun er sammen med kæresten er hun iskold over for mig, og svare aldrig på det jeg skriver, medmindre jeg giver hende komplimenter. 

Jeg ved virkelig ik hvad jeg skal gøre, for jeg føler hun kan lide mig, men hun er bange for at indrømme det, fordi hun har en kæreste 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-12-29T08:24:23 1
Nicole

Kære du. Jeg kan godt se, at det er en svær situation at står i. Du har fortalt din veninde, at du er rigtig glad for hende. Hun har en kæreste, men sender samtidig nogle forvirrende signaler til dig ved at flirte med dig. 

Jeg tror, at din veninde har svært ved at finde ud af hvad hun vil og jeg tror, at det vil gavne dig meget at få talt med hende. Lige nu står du nemlig i en svær situation, hvor hun har kontrollen over hvornår der skal ske noget og hvad der er det næste skridt og det kan blive svært at komme ud af, hvis ikke du får talt med hende. 

Du kan fortælle hende, at du det seneste stykke tid har fornemmet noget flirteri fra hendes side selvom hun siger, at hun kun ser jer som venner og at hun jo bliver nødt til at tage stilling til, om det er hendes kæreste hun vil eller om hun vil se hvor det fører hen med dig. Alt andet er ikke fair hverken over for dig eller hendes nuværende kæreste.

Det lyder til, at du også er frustreret over, at hun ikke svarer dig medmindre du giver hende komplimenter. Jeg synes, at det igen lader til, at din veninde er meget forvirret over den situation hun står i og at hun lige nu både nyder at få komplimenter af dig og samtidig få trygheden fra sin kæreste. Fra mit perspektiv er den eneste vej ud af dette dilemma, at du får fortalt hende hvad du føler og spurgt hende om hvad der skal ske fremover. Jeg kan godt forstå, hvis det er svært at kaste sig ud i, men så skal du ikke gå rundt og være ked og frustreret over, at du ikke ved hvad hun føler for dig og det kan også gøre meget ondt på længere sigt. 

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive igen. :-)

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Eks+veninde??

Hej læser, jeg er en pige på 13 I 2020 blev mig og min eks kæreste kærester, jeg havde inge...

Forelsket i min eks?

Jeg er SÅ bange for jeg er blevet forelsket i min ekskæreste! Han slog op på en ret ond måde hvo...

Min eks eller hans bedste ven?

Hej ungzone! Jeg er en pige på 11 år og min kæreste(som jeg rigtig godt kunne lide) har lige slå...

Forelskelse 2x

Hej brevkasse jeg er en pige på 11 år.Jeg har en kæreste MEGA lækker og sød, men jeg har også ...

Måske måske ikke forelsket i en af dine bedste veninde nyeste ex kæreste

Hej brevkasse jeg har en bedste ven der er kærester med en af mine bedste veninder de har næste li...

Vild med en dreng.

Jeg er mega vild med en dreng fra min klasse han er sød, pæn, god med mig og han tager altid fat p...

er han en player eller kan han bare lide mig????????

Hey ungzone. Min historie er måske lidt kompliceret eller mærkelig / ikke til at forstå problemet...

Drengen

Hey ungzoneSå der er den her dreng som bor 180 km væk fra mig har snakker med ham i ca. 1 år og F...

Forelsket i en fra min bror's klasse

hej ugezonejeg er en pige på 10 år der er blevet forelsket i en fra min bror's klasse jeg går i 4...

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym