Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2021-12-30T01:13:50: 1

Brevkassespørgsmål

Hvorfor ignorer han mig bare?

Indsendt af pige14 år


Hej Brevkasse

Jeg er en pige på små 14 år. Lad mig bare komme lige til sagen. 2 af mine gode veninder siger lige pludselig til mig at de tror at den “populære” dreng i vores klasse godt kan lide mig, og de ved godt at jeg også har haft et kæmpe crush på ham i en længere periode. De siger at de har set ham kigge på mig adskillige gange, hvilket jeg overhovedet ikke har lagt mærke til.

Vi var så til en fest, hvor han ligepludselig går hen og krammer mig, jeg lade ikk rigtig mærke til noget da jeg var ret fuld den aften. Et par dage efter kommer mine 2 veninder hen til mig og fortæller mig at han sjældent krammer nogle, jeg blev selvfølgelig rigtig glad og havde i lang tid efter sommerfugle i maven. Samme aften sender han en Streak hvor jeg så sender et billede tilbage. Han åbner den forholdsvis hurtigt og derefter begynder vi så at snappe lidt sammen. Nu snapper vi nærmest hver dag, og jeg bliver altid glad og smiler hver evig eneste gang hans navn dukker op på min skærm. Men efter som dagene går, går der længere tid før jeg for en snap tilbage, enten åbner han den bare eller så lader han mig bare stå på “leveret”. Jeg føler stadig vi har noget da han er begyndt at sende halvdelen af sit ansigt flere gange, men det er som om at han kun ville snappe eller snakke med mig om aften eller natten. Hvad kan jeg gjorde for at han faktisk gerne vil mig? Jeg har spurgt og søgt på nettet og prøvet alt muligt men intet har virket?

De bedste hilsner fra pigen på er små 14 år…

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-01-05T10:24:34 1
Marissa

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, at det kan være frustrerende, når man oplever usikkerhed om hvad andre tænker og føler, især hvis det er en, man er romantisk interesseret i. 

Desværre er der ikke noget endegyldigt svar eller nogle specifikke råd som vil kunne sikre dig præcis det, du ønsker. For man kan nemlig aldrig vide, om man kan få præcis det resultat ud af det, som man gerne vil, når det involverer andre mennesker. Andre mennesker har jo nemlig også deres egne ønsker, følelser og intentioner, og det har den her dreng også. Så derfor er det svært at google sig frem til eller spørge andre, hvad du skal gøre for, at han vil dig, da der ikke er noget 100% rigtigt svar. 

Oftest kan man dog vælge, i sådan en situation som du står i, at lade den anden person vide, at man godt kan lide dem. For så vil man måske kunne finde nogle svar ud fra, hvordan personen reagerer tilbage. Du kan gøre det på en diskret måde ved at flirte tydeligt med ham drengen og se, om han flirter ligeså tydeligt tilbage. Eller du kan gøre det mere ligetil og direkte fortælle ham, at du godt kan lide ham og så spørge ham, hvad han tænker om dig. Den direkte metode med bare at fortælle ham, hvad du føler er egentlig den eneste måde, du kan finde ud af, hvad han går og tænker. For hvis to personer går og flirter og faktisk har hemmelige følelser for hinanden, så sker der bare ikke rigtigt noget, før der er én, der er modig nok til at tage springet og være den første til at afsløre, hvad de føler. Man kan ikke rigtig vide det, før man får tingene ud i det åbne. 

Men hvis du synes han trækker sig for meget, f.eks. ved ikke at svare dig eller kun snakke med dig om aftenen, så kan det jo også være, at det er et tegn på, at det bare ikke er meningen, at det skal være jer to. Og så er du måske bare bedre tjent uden ham. 

I sidste ende er det kun dig, der kan beslutte, hvad du har lyst til at gøre. Vil du fortælle ham direkte, hvad du føler og så se, hvad der sker? Vil du hellere droppe at gå efter ham, fordi det gør dig for ked af det, når han f.eks. ikke svarer dig og den slags? Eller vil du helst bare fortsætte med tingene som de er nu og se, om han måske på et tidspunkt tager det første skridt?

Det er kun dig, der kan vide hvad du mest ønsker, og hvad du er villig til at gøre for at prøve at opnå det. 

Jeg håber mit svar giver mening og kan hjælpe dig en smule :)

Med venlig hilsen,

Marissa


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Jeg er forelsket i en pige

Hej brevkasse Jeg er en pige som er forelsket i en pige og jeg ved ikke hvad jeg skal stille op for ...

Bange for at miste ham

Hej Ungzone Jeg har været forelsket i en dreng fra 9 klasse i et godt stykke tid nu. Men idag ...

Vil gerne have ham tilbage

Hej UngZone,Jeg er vild med den her fyr som er et par år ældre end mig. Vi har altid sagt hej til ...

En anden

Hej ungzone. Jeg er blevet forelsket i en dreng som også godt kan lide mig. Vi har flettet fingre o...

Jeg er forelsket i min bedste ven hvad fuck gør jeg ???????

Kære brevkasse. Jeg er en pige på 12 år. Og jeg kan allerede sige at denne historie er lidt lang ...

Drengen der flirter ekstra meget med mig.

Hej, jeg er en pige på 11 år. Der er denne her dreng i min klasse, han flirter sådan RET meget me...

Forelskede, hvad nu

Jeg er forelsked i en pige der er 11 år. De andre drenge vil helt sikkert drille mig med det, det g...

Hej igen! Og tak for hjælpen. En opdatering

Hej brevkasse. Det er mig der har skrevet ind om en dreng der er ældre end mig, men megasød. Her k...

Kan ikke lade vær med at tænke på ham

Hej UngzoneJeg er blevet forelsket og har været det et godt stykke tid. Vi snapper meget men mit pr...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym