Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2022-01-20T21:25:27: 2

Brevkassespørgsmål

Han kan lide en anden:(

Indsendt af pige11 år


Hejsa ungzone

Har lige hørt musik og begyndte og græde og jeg præcis hvorfor jeg kan virkelig godt lide en dreng fra min klasse og har kunnet det lige siden 1 klasse og nu går jeg i 5 klasse jeg ikke sagt nået til nogen heller ik min bedste ven jeg har prøvet andre brevkasser men de siger at jeg sige det nogen men det gider jeg ikke fordi jeg før har prøvet at det blev afsløret og de var ikke så fedt her kommer problemet han kunne engang lide mig men det tror ikke han kan længere jeg tror han kan lide en af mine rigtige gide venner og hun kan også lide ham jeg er bange for at når vi snart skal lejrskole bliver de kærester og jeg ville have kærestesorger resten af mit liv har ikke lyst til at sige mine følelser højt til nogen please hjælp mig for jeg bliver ved med at græde når jeg kommer hjem fordi jeg kigger selvfølgelig på ham i timerne og så ser jeg han helt forelsket på min gode ven 

Håber virkelig i kan hjælpe mig

Kh pigen på 11 år

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-01-23T07:54:24 1
Nicole

Kære du. Jeg kan godt forstå, at det er en svær situation du står i lige nu. Kærlighed er svært at navigere rundt i og jeg kan godt forstå, at du er ked. Men man kan ikke vælge hvem man bliver forelsket i og nogen gange ender det desværre ikke, som man lige går og håber. 

Jeg vil jeg starte med at sige, at du nok desværre ikke kan gøre så meget ved at din veninde også godt kan lide den her dreng, for hun har det måske på præcis samme måde som dig og er ked fordi hun heller ikke ved hvad denne her dreng vil. 

Jeg vil derfor nok sige det samme, som du allerede har hørt fra andre brevkasser, at du kan prøve at tale med den her dreng og sige, at du godt kan lide ham. Måske har han det på samme måde? Jeg ved godt, at det er svært at skulle fortælle sådan noget, for det har vi alle sammen prøvet på et tidspunkt i livet, så det er helt normalt at have de tanker du har. Men du skal tænke på, at du faktisk ikke ved hvad han føler. Du kan kun gætte dig frem og du kan ikke komme videre før du egentlig rigtig ved hvad han føler. 

Det samme gælder med din veninde. Der vil det også være en god idé at høre hvad hun føler for ham, for det ved du jo faktisk heller ikke med sikkerhed og måske er de bare rigtig gode venner?

Om ikke andet, så vil jeg fortælle dig, at det er helt normalt at skulle igennem sådan en svær periode. Du er meget ung og har hele livet foran dig, hvor du kommer til at møde en masse spændende mennesker -også i dit kærlighedsliv. Dette er kun begyndelsen og jeg vil gerne love dig, at du nok skal komme igennem dette uanset om I finder ud af, at I begge kan lide hinanden eller hvis det ikke ender, som du lige håbede på. Det skal nok gå det hele - det er jeg sikker på. Det er en del af livet og det er sådan vi mennesker lære kærligheden at kende. :-)

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen. 

- Nicole

2022-01-23T07:54:35 1
Sofie

 Kære du.

Jeg kan godt forstå at du er ked af din situation, det kan ikke være nemt at håndtere.

Det er rigtig uheldigt at din gode veninde også godt kan lide ham du kan lide, det kan man jo desværre ikke ændre på. Dog ville det måske være en god ide at tale med din veninde om det, så hun kan forstå hvordan du har det, og du har mulighed for at forstå hvordan hun har det.

Det ville også være en god ide at tale med ham du godt kan lide, ellers ved han ikke hvordan du har det med ham. Måske finder du ud af at han også godt kan lide dig, men hvis han ikke har det på samme måde som dig, kan man desværre ikke ændre på det. Selvom det er rigtig hårdt, så finder du i hvertfald ud af hvordan han har det. Jeg tror også det ville gøre det meget nemmere for dig at være i klassen når du har fået det ud, og når du ved hvordan han har det.

Følelser er en rigtig svær størrelse at have med at gøre. Vi kan ikke lave om på hvordan andre føler, og vi kan heller ikke ændre på hvordan vi selv føler. Og det er helt okay. 

Hjertesorger er aldrig rart, men det er en del af livet, og det er en del af at vokse op og blive ældre. På den måde lærer man også af det.

Selvom du helst ikke vil tale med nogen om det, er det nok den eneste måde du kan komme ud med det på. Søg noget støtte hos en du stoler på. Om det er en veninde, et familiemedlem, eller en helt tredje, tror jeg det ville være rigtig rart for dig at få det sagt. 

Hvis dig og drengen fra din klasse ikke finder ud af det, lover jeg dig at du nok skal blive glad igen, for du kommer til at møde mange forskellige mennesker på din vej igennem livet. 

Jeg håber disse råd kan hjælpe dig :)


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Eks+veninde??

Hej læser, jeg er en pige på 13 I 2020 blev mig og min eks kæreste kærester, jeg havde inge...

Forelsket i min eks?

Jeg er SÅ bange for jeg er blevet forelsket i min ekskæreste! Han slog op på en ret ond måde hvo...

Min eks eller hans bedste ven?

Hej ungzone! Jeg er en pige på 11 år og min kæreste(som jeg rigtig godt kunne lide) har lige slå...

Forelskelse 2x

Hej brevkasse jeg er en pige på 11 år.Jeg har en kæreste MEGA lækker og sød, men jeg har også ...

Måske måske ikke forelsket i en af dine bedste veninde nyeste ex kæreste

Hej brevkasse jeg har en bedste ven der er kærester med en af mine bedste veninder de har næste li...

Vild med en dreng.

Jeg er mega vild med en dreng fra min klasse han er sød, pæn, god med mig og han tager altid fat p...

er han en player eller kan han bare lide mig????????

Hey ungzone. Min historie er måske lidt kompliceret eller mærkelig / ikke til at forstå problemet...

Drengen

Hey ungzoneSå der er den her dreng som bor 180 km væk fra mig har snakker med ham i ca. 1 år og F...

Forelsket i en fra min bror's klasse

hej ugezonejeg er en pige på 10 år der er blevet forelsket i en fra min bror's klasse jeg går i 4...

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym