Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-02-06T14:46:35: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i en fra min bror's klasse

Indsendt af pige10 år


hej ugezone

jeg er en pige på 10 år der er blevet forelsket i en fra min bror's klasse jeg går i 4.kl. og min bror går i 6.kl. for snart et år siden blev jeg forelsked i M (ham fra min bror's klasse) jeg blev forelsked i ham da mig min bror og ham sad og spillede roblox eller jeg blev ikke rigtigt forelsket der men jeg begyndte og kunne lide ham en uge eller to efter fortalte jeg det til min veninde som  lidt over et halt år senere blev hørt af min bror mens vi snakkede om der i frikvateret ( min venide synes han er grim) min bror skyndte sig straks at sige det til min mor for hun laver grin med os om de ting hvor min støttede op om mig og sagde det var okay og min bror ikke sigde det til nogle men blot to måneder efter har min bror M med hjem fra skole hvor min bror fortæller det til ham min bror giver så M mit tlf nummer og skriver ;hej din bror har fortalt du er forsleket i mig er det rigtigt?; jeg svare ham så nej og begynder at græde den næste uge prøver jeg lidt at gemme mig fra ham nu er min bror begyndt om mobbe mig lidt med det og spøger rigtigt meget ind til hvad skal jeg gøre?

hilsen anonym 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-02-07T01:06:54 1
Sofie

kære du.

Tak fordi du skriver ind til brevkassen, du er mega sej.

Det kan være rigtig svært at finde ud af sine egne følelser, og hvad man skal stille op med dem. Jeg kan godt forstå at du ikke synes det er rart at din bror siger det videre.

Det jeg tror der ville hjælpe dig i denne her situation, er at fortælle M sandheden. Selvom det kan være virkelig grænseoverskridende at fortælle om sine følelser, men på den måde finder du ud af om han også godt kan lide dig. Måske kan han også rigtig godt lide dig, men der er også en chance for at han ikke har det på samme måde. Det er ikke rart, hvis det ikke bliver til noget med ham, men så har du i hvertfald fået dine tanker og følelser ud.

Ligemeget hvordan M reagere, så husk på at man aldrig kan ændre hvordan andre føler, og du vil igennem livet få en masse forskellige og spændende bekendtskaber, der vil give dig masser af glæde.

Jeg håber at disse råd kan hjælpe dig :)

- Sofie

2022-02-08T07:49:46 1
Signe

Kære du. 


Dejligt at høre at du er blevet forelsket! Det kan dog være en meget ambivalent følelse, som du også selv skriver, der både kan medføre op- og nedture. 

Din bror lyder rigtig tarvelig, når han har fortalt det videre til M, men han lyder også som en normal bror, der kærligt driller sin lillesøster. Hvis det dog gør dig rigtig ked af det, at din bror driller dig, synes jeg først, at du skal bede ham om at stoppe og fortælle, at det gør dig ked af det, og at du ikke synes, at det er sjovt. Hvis ikke det hjælper på det, synes jeg, at du skal spørge din mor, om hun ikke vil hjælpe med at få ham til at stoppe, nu hvor hun også har støttet dig før. Jeg tænker dog også, at din bror kan spørge ind til det, fordi han oprigtigt er interesseret i at høre, hvordan du har det - selvom han også er en irriterende storebror, der driller. 

Nu har du jo skrevet nej til M ift., at du ikke er forelsket i ham, så det må være hans nye opfattelse. Hvis du dog ønsker, at det kunne blive til mere mellem dig og M, synes jeg, at du skulle prøve at være ærlig over for ham og fortælle det - det kunne være mega sejt af dig, hvis du har mod på det! Hvis ikke du vil det og blot vil holde det ved en forelskelse, synes jeg, at du har gjort det rigtige, og så kan du altid snakke med din veninde om det. Selvom din veninde synes, at han er grim, betyder det overhovedet ikke, at han er det! Det kan være, at I har forskellige typer af drenge, I bliver forelskede i. Det har mine veninder og jeg også, og det er faktisk en kæmpe fordel, så man netop ikke bliver forelsket i den samme. 

Jeg håber, at du kunne bruge svaret til noget. Hvis du har andre spørgsmål, må du altid skrive herind igen. 


Kærlig hilsen

Signe

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym