Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-03-20T21:40:18: 1

Brevkassespørgsmål

er han en player eller kan han bare lide mig????????

Indsendt af pige14 år


Hey ungzone. Min historie er måske lidt kompliceret eller mærkelig / ikke til at forstå problemet men skal prøve at forklare det.

Okay så jeg er en pige på 13 år som går i 8. klasse. Jeg har fået at vide fra mange at der er den her dreng fra parallel klassen som kan lide mig og han har samme dag også addet min snap. Jeg har skrevet og snappet en del med ham og han virker ret sød, men problemet er at der er mange der siger han er en rigtig player type. Der er mange der siger han har haft en million kærester før og at de ikke syntes jeg skal snakke mere med ham. Men jeg syntes han er ret sød og bare fordi han har haft en million kærester før i tiden behøver det jo nødvendigvis ikke at betyde at han ikke kan lide mig, men jeg er også bare bange for at blive til grin på årgangen som hende den naive som havde noget med en player.

Jeg ved godt det er lidt svært for jer at hjælpe mig i og med i ikke kender værken ham eller mig men håbede måske i havde nogle råd eller en slags holdning til om det lyder helt mærkeligt. Håber i måske har et råd eller bare en lille kommentar til mit "problem".

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-03-24T04:28:41 1
Signe

Kære dig.

Jeg tror, at rigtig mange kan genkende den situation, du står i - jeg kender i hvert fald mange, der har været i samme situation (mig selv inkluderet). Jeg kan derfor godt forstå og genkende den bekymring, man kan have, når man hører andres mening omkring en, man begynder at ses eller snakke med. Men hvis du spørger mig, ville jeg sige, at man altid bør følge sin egen mavefornemmelse og danne sit eget indtryk, fremfor at lade andres meninger om personen styre, hvad man gør.

Hvis du synes, at han er sød, synes jeg, at du skal give det en chance. Det handler om at gribe de chancer, livet giver en. Tænk hvis I bare får nogle mega sjove og spændende oplevelser sammen, og at han bare er vildt sød - så er det fjollet at have dømt ham baseret på noget, de andre har sagt. Selv hvis det ikke bliver til noget med ham, så har du lært noget af det og er den erfaring rigere, hvis du skulle komme i en lignende situation igen. Det er selvfølgelig vigtigst, at du mærker efter i dig selv, og hvad der føles mest rigtigt, men hvis du spørger mig, har du ikke noget at miste i denne her situation :)

Jeg håber, at du kunne bruge svaret her til noget - hvis du har flere spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at skrive herind igen.

Kærligste hilsener

Signe

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym