Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-04-03T08:56:49: 1

Brevkassespørgsmål

Vild med en dreng.

Indsendt af pige11 år


Jeg er mega vild med en dreng fra min klasse han er sød, pæn, god med mig og han tager altid fat på min skuler, i min hånd og i siden. Jeg ville MEGA spøger ham om vi skal være kærester men jeg ved ikke hvordan jeg skal spøger ham kan i/du hjælpe mig. Hilsen L
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-04-10T12:18:33 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, at du ikke helt ved, hvad du skal gøre, og jeg tænker, at det i høj grad er forskelligt, hvordan man griber det an, hvis man er vild med én.

Første skridt kunne for dig være, at du begyndte at snakke lidt til ham, hvis ikke du allerede gør det. Så kan I måske komme til at tale mere sammen, og ad den vej kan I lære hinanden bedre at kende. På den måde kommer du til at kende ham bedre, og så kan det blive mere naturligt for dig at spørge, når I er kommet hinanden lidt nærmere, om han har lyst til at være kærester med dig. 

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym