Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-04-18T19:58:33: 1

Brevkassespørgsmål

Måske måske ikke forelsket i en af dine bedste veninde nyeste ex kæreste

Indsendt af pige12 år


Hej brevkasse jeg har en bedste ven der er kærester med en af mine bedste veninder de har næste lige slået op men for er par år sidden kunne jeg lig ham men så følte jeg at han bare var min ven og der var også en masse skænderier der gjorde at jeg bare følte ham som min bedste ven men efter de slå op har jeg været lidt i tvivl jeg er altid glad når vi er sammen vi har det sjovt jeg er i tvivl både om det er forkert at gøre noget ved det og om jeg overhovedet er vild med ham jeg syntes det hele er meget u tydelig og jeg vil heler ikke såre min veninde eller ødelægge mit venskab til ham men jeg føler på den ene sidde at han er mere end en ven men på den anden sidder kan jeg ikke lide ham jeg kan prøve at forklare hvordan jeg har det med ham 

Han for mig altid til at grine

Jeg føler mig altid tryg når jeg er sammen med ham

Vi har det sjovt 

Jeg venter altid mega spændt på at han skal skrive til mig

Jeg kan være mig selv over for ham

Jeg kan fortælle ting til ham som jeg ikke kan fortælle til andre 

Jeg føler han er forstående over for mig

Jeg ved ikke om jeg kan lig ham eller ej eller om jeg kommer til at miste et venskab eller 2 hvis jeg prøver på noget hvad synets i jeg skal gøre

KH den forvirrede pige

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-04-23T02:19:13 1
Sofie

Kære du.

Det er ikke en sjov situation du står i, det kan jeg sagtens forstå.

Man kan desværre ikke styre sine følelser, eller styre hvem man bliver forelsket i. Og det er kun dig der ved om du kan lide ham eller ej, men i hvertfald lyder det som om i har det rigtig godt sammen og det er jo dejligt!

Jeg har aldrig været i tvivl når jeg har været forelsket, jeg tror måske du undertrykker dine følelser fordi det er din venindes eks. Prøv at mærk rigtig godt efter næste gang du er sammen med ham. Det er ikke din skyld at du kan lide ham, og du må ikke blive sur på dig selv over det, vi er kun mennesker. 

Hvis du gerne vil gøre noget ved dine følelser, så prøv at tal med din veninde om det, jeg tror hun vil sætte pris på din ærlighed! Selvom det er måske er hårdt at høre når det er hendes eks det drejer sig om, men hellere at du er ærlig overfor hende, før der måske sker noget mellem dig og drengen. 

Jeg vil også råde dig til at fortælle ham det, ellers kan han ikke vide hvordan du har det, og måske kan han også godt lide dig :)

Jeg ved godt det ikke er nemt at fortælle nogen at man godt kan lide dem, men det er rart at få det sagt!

For at være helt sikker på hvordan du har det kan du eventuelt bruge mere tid sammen med ham og mærk efter hvordan det føles.

Jeg håber disse råd kan hjælpe dig.

- SofieVær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym