Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-04-27T22:22:41: 2

Brevkassespørgsmål

Min eks eller hans bedste ven?

Indsendt af pige11 år


Hej ungzone! Jeg er en pige på 11 år og min kæreste(som jeg rigtig godt kunne lide) har lige slået op med mig:( Der er nu gået et par måneder og jeg tror måske nok jeg kan lide ham igen. Det er så ber hans bedste ven kommer ind i billedet. Jeg ved at han kan lide mig og jeg er også i tvivl om jeg kan lide ham! Problemet er at han allerede har haft to kærester på meget kort tid og jeg syntes(hvis jeg skal være helt ærlig) at han er en KÆMPE player. Jeg er bange for han vil udnytte mig! Samtidig kan jeg nok også godt lide min eks. Min ekses bedste ven som vi kan kalde playeren, og jeg har også skrevet sammen i ferien og jeg har hjulpet ham med en af sine kærester. Men playerens FØRSTE kæreste er min bff. Playeren fortalte mig om at han syntes hans anden kæreste var en nar og jeg vil ikke have han siger det samme om mig! PLEASE hjælp mig! Kh. pige på 11 år
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-04-30T07:41:51 1
Sofie

 Kære du.

Forelskelse kan være en rigtig svær størrelse, især fordi man kan føle sig så splittet, som du også beskriver at du gør.

Det kan sagtens være at du stadig kan lide din eks, men det kan også være at du kan lide hans bedste ven, det er kun dig der kan finde ud af.

Det råd jeg vil give dig i denne her situation, er at vente og mærke efter. Brug noget tid på bare at være dig selv og nyd det. Det kan være at du pludselig indser at du godt kan lide den ene af dem, eller at du ikke kan. Det kan også være at du bare savner den tid du havde med din eks, og at i måske sagtens kan være venner så du stadig har ham i dit liv.

Angående din eks' bedste ven kan det sagtens være at han har været sammen med flere piger og at i ser ham som en Player, men man skal aldrig lade andres fortid bedømme dem, alle kan ændre sig for den rigtige.

Igen så har du slet ikke travlt, nyd din ungdom og hav det sjovt :) Jeg er sikker på at du igennem livet vil møde en masse spændende mennesker.

Jeg håber disse råd kan hjælpe dig :)

- Sofie

2022-05-01T01:01:06 1
Marissa

Hej med dig,

Det kan absolut godt være lidt svært at finde ud af sådan nogle situationer, hvis der er følelser involveret. Og hvis man kan lide flere på en gang, så kan det være endnu sværere.

Grundlæggende kommer det hele nok an på, hvad du mest ønsker, og hvad du er villig til at risikere for at opnå det. Og det er nemlig det, der ville være en god ide at finde ud af først. For hvis du kan mærke, at du virkelig gerne vil være kærester med playeren, så er du desværre nok nødt til at acceptere, at der er en risiko for, at han også kan finde på at udnytte dig og snakke grimt om dig, hvis I slår op. Og på samme tid kan det også skabe problemer med din veninde, hvis du ender med at blive kærester med hendes eks-kæreste. Så det er endnu en risiko, du vil være nødt til at være villig til at løbe.

Overordnet set så lyder ham playeren dog ikke som den skønneste fyr, og han er måske ikke nødvendigvis din tid værd. Hvis han skifter kærester så hurtigt, så er det desværre nok, fordi han ikke rigtig kan finde ud af at have et ordentlig forhold med nogen, og derfor bare ser pigerne som udbyttelige. Og når en fyr tydeligt snakker grimt om / bagtaler sine eks-kærester, så er det desværre nogle gange et tegn på, at han dækker over eller er blind for de ting, han selv har gjort galt i forholdet. Så overvej gerne meget nøje om den dreng kan være de risikofyldte hjertesorger værd. 

Angående din egen eks-kæreste, så er det ikke unormalt, at man godt kan opleve, at de gamle følelser kommer tilbage igen i noget tid, efter man har slået op. Især hvis det var den anden person, som valgte at slå op. Men hvis han ikke længere synes, at I to passer sammen som kærester, så er der jo desværre ikke så meget at gøre ved det. Så må du i stedet prøve at bruge din energi på nogle andre ting, som kan hjælpe med at distrahere dig og gøre dig glad, indtil følelserne for din eks med tiden formindskes. Hvilket der med meget stor sandsynlighed vil ske, da der oftest bare skal nok tid til for at komme sig over og glemme en eks-kæreste. 

Jeg håber, du kan bruge mit svar. Og jeg håber du finder ud af, hvad du mest ønsker I et forhold, og at du finder en kæreste, som behandler dig godt og gør dig glad :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Forelsket i min lærer, hvordan kommer jeg mig over ham?

Hej ungzone brevkasse. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år. Mit problem er at jeg er forelsket...

Min veninde flirter med mit crush

hej jeg er en pige på 11 årog jeg er vild med en dreng fra min klasse, men problemet er at min ven...

Intet Privatliv

Jeg har en kæreste, og mine venner har ikke haft nogle kærester. Mig og min kæreste kan ikke få ...

Er jeg til piger eller drenge

Kære brevkasseJeg er en pige på 15 år. Jeg har været kærester med med en dreng i 2 månede...

Savner ham

Hej… jeg er en pige på 11 år som havde en kæreste… Men der skete det at han slog op med mig:(...

Eks+veninde??

Hej læser, jeg er en pige på 13 I 2020 blev mig og min eks kæreste kærester, jeg havde inge...

Forelsket i min eks?

Jeg er SÅ bange for jeg er blevet forelsket i min ekskæreste! Han slog op på en ret ond måde hvo...

Forelskelse 2x

Hej brevkasse jeg er en pige på 11 år.Jeg har en kæreste MEGA lækker og sød, men jeg har også ...

Måske måske ikke forelsket i en af dine bedste veninde nyeste ex kæreste

Hej brevkasse jeg har en bedste ven der er kærester med en af mine bedste veninder de har næste li...

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym