Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2022-04-27T22:22:41: 2

Brevkassespørgsmål

Min eks eller hans bedste ven?

Indsendt af pige11 år


Hej ungzone! Jeg er en pige på 11 år og min kæreste(som jeg rigtig godt kunne lide) har lige slået op med mig:( Der er nu gået et par måneder og jeg tror måske nok jeg kan lide ham igen. Det er så ber hans bedste ven kommer ind i billedet. Jeg ved at han kan lide mig og jeg er også i tvivl om jeg kan lide ham! Problemet er at han allerede har haft to kærester på meget kort tid og jeg syntes(hvis jeg skal være helt ærlig) at han er en KÆMPE player. Jeg er bange for han vil udnytte mig! Samtidig kan jeg nok også godt lide min eks. Min ekses bedste ven som vi kan kalde playeren, og jeg har også skrevet sammen i ferien og jeg har hjulpet ham med en af sine kærester. Men playerens FØRSTE kæreste er min bff. Playeren fortalte mig om at han syntes hans anden kæreste var en nar og jeg vil ikke have han siger det samme om mig! PLEASE hjælp mig! Kh. pige på 11 år
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-04-30T07:41:51 1
Sofie

 Kære du.

Forelskelse kan være en rigtig svær størrelse, især fordi man kan føle sig så splittet, som du også beskriver at du gør.

Det kan sagtens være at du stadig kan lide din eks, men det kan også være at du kan lide hans bedste ven, det er kun dig der kan finde ud af.

Det råd jeg vil give dig i denne her situation, er at vente og mærke efter. Brug noget tid på bare at være dig selv og nyd det. Det kan være at du pludselig indser at du godt kan lide den ene af dem, eller at du ikke kan. Det kan også være at du bare savner den tid du havde med din eks, og at i måske sagtens kan være venner så du stadig har ham i dit liv.

Angående din eks' bedste ven kan det sagtens være at han har været sammen med flere piger og at i ser ham som en Player, men man skal aldrig lade andres fortid bedømme dem, alle kan ændre sig for den rigtige.

Igen så har du slet ikke travlt, nyd din ungdom og hav det sjovt :) Jeg er sikker på at du igennem livet vil møde en masse spændende mennesker.

Jeg håber disse råd kan hjælpe dig :)

- Sofie

2022-05-01T01:01:06 1
Marissa

Hej med dig,

Det kan absolut godt være lidt svært at finde ud af sådan nogle situationer, hvis der er følelser involveret. Og hvis man kan lide flere på en gang, så kan det være endnu sværere.

Grundlæggende kommer det hele nok an på, hvad du mest ønsker, og hvad du er villig til at risikere for at opnå det. Og det er nemlig det, der ville være en god ide at finde ud af først. For hvis du kan mærke, at du virkelig gerne vil være kærester med playeren, så er du desværre nok nødt til at acceptere, at der er en risiko for, at han også kan finde på at udnytte dig og snakke grimt om dig, hvis I slår op. Og på samme tid kan det også skabe problemer med din veninde, hvis du ender med at blive kærester med hendes eks-kæreste. Så det er endnu en risiko, du vil være nødt til at være villig til at løbe.

Overordnet set så lyder ham playeren dog ikke som den skønneste fyr, og han er måske ikke nødvendigvis din tid værd. Hvis han skifter kærester så hurtigt, så er det desværre nok, fordi han ikke rigtig kan finde ud af at have et ordentlig forhold med nogen, og derfor bare ser pigerne som udbyttelige. Og når en fyr tydeligt snakker grimt om / bagtaler sine eks-kærester, så er det desværre nogle gange et tegn på, at han dækker over eller er blind for de ting, han selv har gjort galt i forholdet. Så overvej gerne meget nøje om den dreng kan være de risikofyldte hjertesorger værd. 

Angående din egen eks-kæreste, så er det ikke unormalt, at man godt kan opleve, at de gamle følelser kommer tilbage igen i noget tid, efter man har slået op. Især hvis det var den anden person, som valgte at slå op. Men hvis han ikke længere synes, at I to passer sammen som kærester, så er der jo desværre ikke så meget at gøre ved det. Så må du i stedet prøve at bruge din energi på nogle andre ting, som kan hjælpe med at distrahere dig og gøre dig glad, indtil følelserne for din eks med tiden formindskes. Hvilket der med meget stor sandsynlighed vil ske, da der oftest bare skal nok tid til for at komme sig over og glemme en eks-kæreste. 

Jeg håber, du kan bruge mit svar. Og jeg håber du finder ud af, hvad du mest ønsker I et forhold, og at du finder en kæreste, som behandler dig godt og gør dig glad :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Jeg ved ikke hvad jeg skal gør

Kære UngZone,Jeg er interesseret i en pige, der ofte besøger mig. Jeg ved ikke, om jeg er forelske...

Giver det mening at stadig være forlsket?

Hej ungzone, jeg håber at i kan hjælpe mig med at opklare et spørgsmål? Jeg har været førelske...

Min veninde er blevet kærester med mit crush

hej ung zonejeg er en pige på tolv år der har et crush på en dreng fra min klasse, men det samme ...

Et forhold

Jeg kan virkelig godt mærke jeg gerne vil have en fyr i mit liv, som gerne vil være sammen med mig...

Er der overhoved nogen der kan lide mig?

Hej ungzoneJeg er en pige på 13 år der er træt af at alle har et crush mine venner og aldrig mig....

Skal jeg skrive til ham?

Hej UngZoneJeg har i sommers dimitteret fra et gymnasie, hvor der i min klasse gik en sød fyr. Jeg ...

Skal jeg give ham en chance til?

Efter min ekskæreste og jeg gik fra hinanden for 6 måneder siden har jeg endelig fundet en, som je...

Forelsket i min lærer, hvordan kommer jeg mig over ham?

Hej ungzone brevkasse. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år. Mit problem er at jeg er forelsket...

Min veninde flirter med mit crush

hej jeg er en pige på 11 årog jeg er vild med en dreng fra min klasse, men problemet er at min ven...

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym