Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4411 spørgsmål og givet 7011 svar de sidste 15 år
2022-05-31T21:29:33: 1

Brevkassespørgsmål

Savner ham

Indsendt af pige11 år


Hej… jeg er en pige på 11 år som havde en kæreste… Men der skete det at han slog op med mig:( Han var ked af at slå op med mig, og jeg var ked af at han slog op med mig. Det er nu et par ca. tre måneder siden og jeg tror jeg er forelsket i ham????Altså jeg ved godt at det bare kan være at jeg savner de ting vi havde sammen. Det er bare fordi jeg elsker at hænge ud med ham. Man kan jo sagtens være venner… men jeg vil være mere end det. I dag sad vi ved siden af hinanden i håndarbejde og vi fik grineflip hele tiden! Vores knæ rørte også hinanden og vi sad meget tæt. Ingen af os flyttede vores ben. Han er bare så sød. Jeg tror også at han kan lide mig. Men det er bare fordi at han joker. Han joker om at vi er kærester for sjov. Det får mig bare til at tro han ikke kan lide mig. Og når jeg skriver til ham svare han bare helt kort og uden emojis. Hvad skal jeg gøre? Kh Den triste pige!

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-06-08T04:45:02 2
Nicole

 Kære du. 

Årh, hvor kan det være svært at finde rundt i, når det kommer til kærlighed, så jeg kan sagtens forstå, at du går og er lidt trist!

Jeg synes, at du skal fortælle ham, at du ikke synes at det er sjovt, at han bliver ved med at joke med dig. For det er ikke sjovt for nogen som helst at blive "drillet" også selvom han ikke mener det og helt sikkert ikke vil være tarvelig. Så hvis han fortsætter kan du jo sige til ham, at I jo ikke er kærester længere og at han skal stoppe med at drille med det. Og så kan du måske lade ham være lidt og fokusere på dine andre venner i stedet i en periode. 

Det kan jo også godt være, at han gerne vil være kærester med dig alligevel, men ikke helt ved hvordan han skal tale med dig om det. Så der kan du også spørge ham om hvad han føler, da han jo alligevel siger, at I er kærester?

Jeg vil slutte med at sige, at jeg godt kan forstå, at det er en svær periode og det er aldrig sjovt at gå og være trist. Men jeg vil gerne love dig, at du nok skal komme igennem det og møde en masse andre spændende mennesker igennem dit liv og dette er noget alle har prøvet eller kommer til at prøve på et tidspunkt i livet, så det hele skal nok gå i sidste ende. :-)

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen.

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym