Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4143 spørgsmål og givet 6762 svar de sidste 14 år
2022-06-23T07:58:32: 1

Brevkassespørgsmål

Min veninde flirter med mit crush

Indsendt af pige12 år


hej jeg er en pige på 11 år

og jeg er vild med en dreng fra min klasse, men problemet er at min veninde flirter rigtig meget med ham, og når jeg spørger hende om hun kan lide ham siger hun at hun kun syntes han er en god ven.

måske kan det være fordi at hun ikke vil gøre mig ked af det hvis hun siger at hun kan lide ham?

hilsen hende på 11 år


pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-06-28T10:43:04 1
Sofie

 Kære du.

Jeg ved ikke om du har fortalt din veninde om at du godt kan lide ham drengen, men hvis du fortæller hende det kan det jo være at hendes opførsel overfor drengen vil ændre sig.

Det kan også være at hun måske slet ikke tænker over at hun flirter med ham, det kan også være at det slet ikke var meningen at flirte med ham, men at hun som hun siger bare ser ham som en ven og vil være sød overfor ham. 

Tal med din veninde, og vær ærlig :)

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym