Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4550 spørgsmål og givet 7123 svar de sidste 16 år
2022-08-18T21:41:29: 2

Brevkassespørgsmål

Er der overhoved nogen der kan lide mig?

Indsendt af pige13 år


Hej ungzone

Jeg er en pige på 13 år der er træt af at alle har et crush mine venner og aldrig mig. Drengene er bare strenge over for mig og med min veninde flirter de med hende. Når det sker føler jeg grim og dum og usynelig 

Jeg ved det ikke er noget i kan hjælpe med havde bare brug at sige det:)

kh pigen på 13

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-08-28T11:55:52 1
Marissa

Kære pige på 13,

Det er absolut kun godt at du får det sagt, nu hvor det lyder til at det er noget, der tynger dig. Uanset om folk kan "fikse" et problem for dig eller ej, så kan det at fortælle om problemet til nogen have en rar effekt i sig selv. 

Det er helt naturligt, at man kan have sådan nogle følelser, som du beskriver, især i teenageårene, hvilket for de fleste er nogle år, hvor man går og er ekstra sårbar usikker på sig selv. Når man er barn, ligger man jo oftest ikke mærke til den slags ret meget, og når man er blevet voksen, så er man ofte mere tilpas i sig selv og sit liv, og oplever derfor heller ikke den slags følelser særlig ofte. Men som teenager er alting ofte lidt ekstra hårdt at håndtere. Derfor er det, som sagt kun rigtig, at snakke om sådan nogle ting, der går dig på. 

Du skal vide, at dit værd aldrig nogensinde kan blive bestemt af andre omkring dig. Så selvom drengene er strenge overfor dig, så betyder det på ingen måde, at der er noget galt med dig, eller at du er mindre værd eller speciel end din veninde. Det viser derimod bare, hvor ubetydelig de drenge er for dig. Hvis ikke de behandler dig ordentlig, så er det bare et tydeligt tegn på, at de på ingen måde er din tid eller energi værd. 

Drenge i den alder er ofte bagud i deres mentale udvikling og kan derfor ofte opføre sig meget umodent og åndssvagt. Og hvis det er sådan, de er overfor dig, så er de slet ikke din opmærksomhed værd. 

Når drengene er strenge imod dig, så kunne det måske hjælpe, at gøre modstand mod dem. Det kan du for eksempel gøre ved at vise dem, præcis hvor latterlige de er, når de opfører sig strengt overfor dig. Eksempelvis ved at sukke højt af dem, rulle med øjnene eller kigge nedladende på dem og sige direkte til dem; "hvor er I dog latterlige". 

Et råd til, hvad du helt specifikt kan gøre fremadrettet kan måske være, at det kun er godt, hvis du kan huske dig selv på, at opmærksomhed fra nogen, der ikke behandler dig godt, slet ikke er noget værd. Du fortjener nemlig opmærksomhed fra drenge, som er modne nok og gode nok til at kunne finde ud af at være søde overfor alle omkring dem.

Jeg håber, at mit svar kan være til en smule hjælp for dig, men hvis ikke, skal du endelig bare skrive ind igen. Jeg håber dog, at du vil forsøge at gå med løftet pande og altid huske dit helt unikke værd. 

Med venlig hilsen,

Marissa

2022-08-29T09:06:56 1
Nicole

Kære du. Det lyder måske som noget du har hørt før, men det er enormt svært at være din alder og jeg kan godt forstå, at du føler dig usikker. 

Jeg kan selv huske, at jeg flere gange følte mig overset af drengene, da jeg var lidt mere stille og genert og jeg tænker, at det måske er det samme du oplever? Men det betyder jo ikke, at der ikke er nogen der er interesserede i dig, men det kan være svært at se, hvis du har låst dig fast på de enkelte drenge, som ikke er særlig søde.  

Så mit bedste råd er at være åben overfor andre drenge, som måske synes du er meget interessant og så brug din tid på de personer, som er søde ved dig. Der er simpelthen ikke nogen grund til at bruge tid på nogen, som ikke behandler dig godt. :-)

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen.

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

Venner eller mere ?

Hej brevkasse Jeg er en pige på 12 år og jeg kan godt lide denne her dreng som lige er fyldt ...

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym