Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-10-03T19:05:07: 1

Brevkassespørgsmål

I tvivl

Indsendt af dreng28 år


Hej.


Jeg står i den situation, hvor jeg ikke ved hvem jeg skal snakke med om problemet.. Jeg har været single i knapt 1½ år og jeg har 2 børn som jeg har i en 9/5 ordning, hvoraf jeg har de 5.. 


For knap 4 måneder siden, mødte jeg den her mest fantastiske pige/kvinde, som jeg har ses rigtig rigtig meget med, og jeg begyndte at undre mig over hvorfor vi ikke kunne ses noget mere ved hende, problemet er at hun med sin eks har huskøb og ikke har råd til at skulle flytte derfra.. Vi er begge ret vilde med hinanden.. Jeg er dog i tvivl, om hvorvidt jeg skal forsætte.. da jeg jo er vildt glad for hende, men problemet er jo at hun bor sammen med sin eks.. 


Mine tanker, kan jeg til tider stortset ikke kontrollere... Er jeg bedre tjent eller hvad gør jeg her? 

Hilsen den forvirrede halvgamle unge mand ????

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-10-12T05:50:52 1
Marissa

Hej med dig,

Jeg kan virkelig godt forstå, at der må være en hel del forvirring og kaos i dine tanker, når det kommer til en situation som den, du beskriver. 

Mange gange når man står i en situation, hvor man skal vælge mellem to forskellige veje at gå, så kan det føles som om, at man er låst i en kattepine uanset, hvad man vælger. Derfor kan det måske hjælpe at tage et skridt tilbage og kigge på tingene i et større perspektiv. Og måske kan man derigennem opnå en større indsigt i, hvad man egentlig mest ønsker. 

For det er nemlig det, der i høj grad kan hjælpe at sætte i fokus; hvad man mest ønsker - og hvad man er villig til at gøre for at opnå det. 

Hvis jeg forstår dit dilemma rigtigt, så virker det til, at du står mellem to valg - 1) at fortsætte forholdet, fordi du er så glad for hende, at du hellere vil acceptere situationen med hendes eks end at slå op, eller 2) at slå op fordi  situationen med hendes eks skaber for meget ubehag og usikkerhed for dig til, at det er værd at blive i. 

Så egentlig kan valget ses som at være mellem, hvad du mest ønsker, eller hvad der vil være for ubehageligt/smertfuldt. Ønsker du mest at forstætte med hende og så acceptere ubehaget ift. hendes eks? Eller ønsker du mest at have frihed fra den slags ubehag og usikkerhed og så acceptere den triste tidsperiode der kan komme efter du har stoppet forholdet?

Du kan måske prøve at fortsætte med forholdet indtil videre, mens du lægger mærke til, hvad det får dig til at føle. Du kan for eksempel have en form for notesbog/dagbog, hvor du beskriver de positive og negative ting, du mærker ift. forholdet. Det kan bl.a. hjælpe med at organisere og få bedre overblik over de tanker, der ellers kan skabe forvirring. På den måde kan du f.eks. over tid lægge mærke til, hvad der fylder mest i dit forhold til hende. Er ubehaget omkring hendes eks så stort, at det forhindre dig i at nyde de andre aspekter af forholdet? Eller fylder glæden nok til, at du gerne hen ad vejen vil forsøge at finde måder, hvorpå I kan håndtere den komplicerede situation? 

Jeg håber, mit svar giver mening for dig, og at det kan hjælpe dig lidt på vej :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Kan jeg lide ham eller har jeg bare kæreste sorger

Hej.Det her lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er i tvivl om jeg kan lide ham eller om jeg bare e...

Jeg har udviklet følelser for en af min kærestes bedste veninder - hvad gør jeg?

Hejsa.Jeg er en fyr på 24, som har været i forhold i lidt over 3 år. Forholdet er, og har altid v...

kan han lide mig?

hej brevkasse der er den her dreng som jeg kender fordi han er min mors venindes sønog der er ...

Jeg er bedste venner med min eks og det gør ondt

Hej Jeg er en ung mand på 20 år der lige er kommet ud af et meget seriøst forhold der varede...

Hvad skal jeg gøre?

Hej brevkasse.Jeg er en pige på 14 år og der er en dreng fra min klasse jeg har været vild med i ...

Kan han lide mig?

Hej:)Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og sidder ved siden af ham, nogle gange er han lidt ...

Forelsket i bedste venindes storebror

Jeg har i måske et halvt år kunne lide min bedstevenindes storbror han er to år ældre en mig og ...

Hvordan fanger jeg hans opmærksomhed

Hej ungzone. Er en pige på 16 år som er forelsket i den her dreng fra min parralel klasse. Han er ...

Kan han “stadig” lide mig

Hej ungzone. Jeg er en pige på 15 år som har et spørgsmål omkring forelskelse. Det er anden gang...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym