Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-10-04T22:25:50: 1

Brevkassespørgsmål

Kan han “stadig” lide mig

Indsendt af pige15 år


Hej ungzone. Jeg er en pige på 15 år som har et spørgsmål omkring forelskelse. Det er anden gang jeg sender dette spørsmål ind fordi jeg har ventet i en måned men ikke har fået svar, sp jeg håber i kan hjælpe mig denne gang for jeg har altid førhen fundet jeres råd brugbare og gode:)

Der er Denver dreng fra min årgang som jeg syntes er ret sød og cute og som jeg har skrevet og snappet en del med her det sidste halve års tid. I starten vidste jeg ikke 100 procent om jeg kunne lide ham men det er jeg virkelig sikker på jeg kan nu. Jeg har lidt på fornemmelsen at dengang vidste jeg godt inderst inde at jeg kunne lide ham men jeg ville nok ikke turde tro på det fordi jeg var bange for det ikke var gengæld.

Jeg tror nu når jeg kigger tilbage at han også godt kunne lide mig dengang men der føler jeg bare ikke han kan på sammen måde nu sp jeg er ret ked af at jeg føler jeg har spildt en kæmpe chance. Hans venner og mange fra årgangen siger dog stadig nogle ting om at de tror han kan lide mig men han benægter selvfølgelig hver gang. 

I starten da vi snappede ig skrev følte jeg virkelig at han kunne lide mig og spurgte meget ind til mit liv. Det gør han også idag men jeg føler bare ikke det er på helt sammen måde. 

Sp jeg er ret ked af at jeg ikke føler han kan lide mig “mere” men jeg er også bange for at han måske kan lide mig for han er ikke typen der siger til nogen hvis han er forelsket.

Håber i har nogle gode råd eller noget andet jeg kan bruge 

Kh. mig??

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-10-19T01:29:38 1
Marissa

Kære dig,

Det er meget forståeligt, at du føler dig forvirret omkring, hvordan du skal forholde dig til sådan en situation. Det er ikke nemt, når man selv har nogle følelser i klemme, på samme tid med, at den anden person kan være svær at "aflæse".

Kliche eller kedeligt som det måske lyder, så er der nok kun én eneste ting, du kan gøre for at få 100% klarhed omkring det hele - spørge ham direkte. Du er den eneste, der ved helt præcis, hvad du går og tænker og føler, og han er den eneste, der ved helt præcis, hvad han går og tænker og føler. 

Som du skriver, så har han en tendens til ikke nødvendigvis at være helt ærlig overfor sine venner eller fortælle andre, hvis han er forelsket i nogen. Derfor kan du nok ikke helt tage efter, hvad folk går og siger, eller hvad du hører af rygter. 

Da du nu fundet ud af, at du absolut godt kan lide ham, så er det, der mangler nu, at du finder ud af, hvordan du vil forholde dig til hans side af sagen. Føler du, at du har mod til at spørge ham direkte (enten ansigt-til-ansigt, over snapchat eller andet)? Den slags kan selvfølgelig godt føles skræmmende men på samme tid er det en rimelig god måde at få nogle endegyldige svar på. Fordi enten fortæller han, at han også kan lide dig, og så kan I finde ud af om I f.eks. skal date. Eller også fortæller han, at han mest kun kan lide dig som en ven, og så kan du, selvom det kan være lidt svært i starten, begynde at komme videre med dit liv og åbne dine følelser op for nogle andre forelskelser, som nok skal komme videre frem. 

Uanset hvad du vælger at gøre, så synes jeg i hvert fald bare, at det er virkelig modent og klogt af dig, at du først brugte noget tid på at finde ud af, hvad du følte i forhold til ham. Det er nemlig altid godt at have indsigt i, hvor man selv står henne i forholdt til en forvirrende situation eller et dilemma, før man kaster sig ud i at undersøge det videre. 

Jeg håber, min besvarelse giver mening og kan være til lidt hjælp for dig. Beklager at du har skulle vente så lang tid på et svar! Det står lidt hektisk til herinde på brevkassen, så der kan godt opstå lidt lang ventetid. Men det er fedt at høre, at du har haft gode oplevelser med svarene/rådene herinde fra før i tiden :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Kan jeg lide ham eller har jeg bare kæreste sorger

Hej.Det her lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er i tvivl om jeg kan lide ham eller om jeg bare e...

Jeg har udviklet følelser for en af min kærestes bedste veninder - hvad gør jeg?

Hejsa.Jeg er en fyr på 24, som har været i forhold i lidt over 3 år. Forholdet er, og har altid v...

kan han lide mig?

hej brevkasse der er den her dreng som jeg kender fordi han er min mors venindes sønog der er ...

Jeg er bedste venner med min eks og det gør ondt

Hej Jeg er en ung mand på 20 år der lige er kommet ud af et meget seriøst forhold der varede...

Hvad skal jeg gøre?

Hej brevkasse.Jeg er en pige på 14 år og der er en dreng fra min klasse jeg har været vild med i ...

Kan han lide mig?

Hej:)Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og sidder ved siden af ham, nogle gange er han lidt ...

Forelsket i bedste venindes storebror

Jeg har i måske et halvt år kunne lide min bedstevenindes storbror han er to år ældre en mig og ...

Hvordan fanger jeg hans opmærksomhed

Hej ungzone. Er en pige på 16 år som er forelsket i den her dreng fra min parralel klasse. Han er ...

I tvivl

Hej.Jeg står i den situation, hvor jeg ikke ved hvem jeg skal snakke med om problemet.. Jeg har væ...

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym