Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-10-05T22:39:14: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan fanger jeg hans opmærksomhed

Indsendt af pige16 år


Hej ungzone. Er en pige på 16 år som er forelsket i den her dreng fra min parralel klasse. Han er mega sød og vi har skrevet og snappet meget sammen de sidste par måneder. Jeg vil meget gerne prøve st snakke med han men jeg ved ikke lige hvordan for jeg tør ikke bare gå hen og snakke med han men man er jo ligesom lidt nød til at gå hen til han for at føre en samtale, jeg syntes bare det er meget lettere sagt end gjordt. 

Jeg vil meget gerne snakke med han eller bare i det mindst fange hans opmærksom hed men jeg ved ikke lige helt hvordan. 

Håber i har nogle gode råd 
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-10-19T01:55:23 1
Marissa

Hej med dig,

Du har helt ret, den slags er altid lettere sagt end gjort. Derfor er det helt naturligt, at du føler dig lidt ude på dybt vand.

Det kan være svært at give specifikke råd til den slags, når sådan noget kan være meget forskellig fra situation til situation. Da du bedst selv kender situationens detaljer og detaljerne om drengen, så kan du bedst selv i sidste ende afgøre, hvad der er muligt, og hvad du er nogenlunde tilpas med. 

Et generelt råd som du måske kan bruge er at finde ud af, hvad du kan bringe op som emne i en samtale med ham. For indholdet i samtalen kan nemlig blive til selve måden, du kan komme i snak med ham på. I begyndelsen er det nok bedst at starte småt ud - så kort sagt er det egentlig måske mest et spørgsmål om at finde små "undskyldninger" og muligheder for at falde i snak med ham. 

Disse "undskyldninger" eller muligheder kan eventuelt komme ud fra, hvad end I har tilfælles. Det kan være helt små ting i hverdagen. F.eks. hvis der er en aktivitet begge jeres klasser er involveret i, så kan stille dig tæt på ham og dem han står sammen med, stille et kort praktisk spørgsmål om det til dem, og når du så har fået et svar, så takke dem med et smil og gå igen. Eller hvis han på et tidspunkt sidder ude i fællesarealerne (alene eller sammen med nogen), så kan du gå hen og spørge, om du hurtigt må låne en blyant/hviskelæder/overstregningstusch eller spørge om de kan fortælle dig, hvad klokken er (hvor du så sørger for ikke at have ur på eller mobil på dig). 

Der er tusind af sådan nogle små ting, man kan bruge for langsomt at komme i kontakt med en man har et crush på. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og med tiden kan man så spørge om nogle mere og mere uddybende ting.

Mest af alt så prøv at 1) smile meget til ham, 2) vise at du er interesseret i, hvad han siger, hvis I kommer i kontakt med hinanden og 3) vær så rolig og afslappet som muligt. Pres altså ikke for meget på, da det godt kan komme bag på folk, hvis man er for ivrig, eftersom de jo ikke ved, at man har et crush på dem. 

Et alternativ til alle sådan nogle små råd til, hvordan man kan få sit crush's opmærksomhed er egentlig også bare at gå direkte til sagen. Enten at finde dem på noget sociale medier eller lignende eller gå hen til personen, når de er alene og fortælle dem direkte, at man synes de er sød eller bare starte en tilfældig samtale (f.eks. at du godt kunne lide den skjorte/bluse/hat etc. som han havde på i dag) - altså forsøge at flirte lidt, enten elektronisk eller ansigt-til-ansigt.

Selvom det sidstnævnte godt kan virke meget skræmmende, så er det ofte bare en risiko, man skal afgøre om, man er villig til at tage, når man har et crush. 

Jeg håber, at mine råd kan være til hjælp for dig, men ellers kan man garanteret også google sig frem til nogle små-råd om den slags. Husk bare altid på, at uanset hvad en dreng synes eller ikke synes, hvad han kan lide eller ikke lide, så ændrer det ikke på dit værd, eller på hvor fantastisk og speciel du er. 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Kan jeg lide ham eller har jeg bare kæreste sorger

Hej.Det her lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er i tvivl om jeg kan lide ham eller om jeg bare e...

Jeg har udviklet følelser for en af min kærestes bedste veninder - hvad gør jeg?

Hejsa.Jeg er en fyr på 24, som har været i forhold i lidt over 3 år. Forholdet er, og har altid v...

kan han lide mig?

hej brevkasse der er den her dreng som jeg kender fordi han er min mors venindes sønog der er ...

Jeg er bedste venner med min eks og det gør ondt

Hej Jeg er en ung mand på 20 år der lige er kommet ud af et meget seriøst forhold der varede...

Hvad skal jeg gøre?

Hej brevkasse.Jeg er en pige på 14 år og der er en dreng fra min klasse jeg har været vild med i ...

Kan han lide mig?

Hej:)Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og sidder ved siden af ham, nogle gange er han lidt ...

Forelsket i bedste venindes storebror

Jeg har i måske et halvt år kunne lide min bedstevenindes storbror han er to år ældre en mig og ...

Kan han “stadig” lide mig

Hej ungzone. Jeg er en pige på 15 år som har et spørgsmål omkring forelskelse. Det er anden gang...

I tvivl

Hej.Jeg står i den situation, hvor jeg ikke ved hvem jeg skal snakke med om problemet.. Jeg har væ...

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym