Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2022-10-28T20:55:14: 1

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig?

Indsendt af pige14 år


Hej:)

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og sidder ved siden af ham, nogle gange er han lidt tæt og jeg for mega meget sommerfugle af det.

Engang havde vi gruppe arbejde på min computer og så rørte han ved min hånd da han ville skrive, ved bare ikke om det var med vilje? 

Jeg dør bare for at vide om han kan lide mig lidt. Help me

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-11-23T07:50:54 1
Marissa

Hej med dig,

Jeg kan virkelig godt forstå, at du er meget ivrig efter at vide, om han kan lide dig. Især når du godt kan lide ham og oplever sommerfugle og den slags følelser omkring ham.

Det er svært at vide, hvornår folk bare er søde overfor en kun på en venskabelig måde, eller om der er mere i det. På den ene side kan det være, at det er ens egen forelskelse, der får en til at se ting på en vis måde. Men på den anden side, så er der altid også en mulighed, uanset hvor stor eller lille, for at den anden person gør, som de gør, fordi de gengælder følelserne. 

Selvom det er forvirrende eller endda frustrerende, så er den eneste måde, du kan finde ud af det mere sikkert, er ved at lade ham vide, at du kan lide ham. Enten på en diskret måde ved f.eks. at flirte med ham eller på en mere direkte måde, hvor du fortæller ham, at du synes han er sød. 

Hvis du føler, at det er for stor en ting at skulle indrømme dine følelser for ham på nogen måde, så kan du også bare vente og se, hvad der sker videre frem. Og imens kan du måske så lade dig selv nyde de følelser, du har. Mange gange kan det at føle forelskelsen i sig selv være en rigtig skøn oplevelse :)


Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym