Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-11-26T04:49:49: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg er bedste venner med min eks og det gør ondt

Indsendt af dreng20 år


Hej 

Jeg er en ung mand på 20 år der lige er kommet ud af et meget seriøst forhold der varede 6 år, min nu eks kæreste betød nærmest alt for mig og vi har altid sagt vi ville gå igennem nærmest alt for hinanden. Men sagen er jo den at hun bor (og har altid boet) i Amerika. Tilbage i oktober brugte jeg 10 tusind på at flyve ned helt alene for at møde hende for første gang (Det var ikke kun pengende der var en stor ting for mig, men også rejsen da jeg er autistisk og HADER høje miljø, mange menesker, forandring i rutine etc.) og det var virkelig fantastisk den første ca uge (jeg var der en hel måned) indtil hun pludselig sagde at hun ikke vidste om vi burde være kærester mere, ødelagde lidt resten af måneden. Vi valgte ikke at slå op mens jeg var der nede og forblev sammen indtil starten af november, men føler mig utroligt skuffet af at sådan en stor del af turen følte jeg mig EXTREMT trist til mode. Men det var en moden samtale vi havde da vi valgte at slå op, pga at vi simpelthen ikke troede vi kunne få det til at virke når vi begge var så langt fra hinanden og ingen af os vil flytte land, men eftersom vi ikke slog op på pga et argument eller nogen der havede gjort noget forkert kunne vi jo stadig være venner ikke? Vi har snakket sammen /næsten/ hver dag siden vi var 13-14 og jeg kan ikke overskue tanken om ikke at have hende i mit liv, men hver gang jeg høre eller ser noget media om romance får jeg det så dårligt jeg bliver helt vred, får lyst til at gå tilbage til afhængigheder som jeg ellers har lagt på hylden, får lyst til at smadre ting, får lyst til at sende hende en hel masse grimme beskeder så hun forsvinder for mit liv. Men jeg ved jo godt det er ikke det jeg faktisk vil ha, tænker på næsten hver dag om at spørge om at være kærester igen men ved bare at det ikke vil virke, jeg er så hjerteknust det gør fysisk ondt på de virkelig slemme dage og jeg ved ikke hvad jeg skal stille op.

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-12-27T08:35:24 1
Nicole

Kære du - tak for at skrive herind. Jeg er ked af det meget sene svar!

Jeg kan godt forstå, at du er ked, for hvem ville ikke være det, når man har haft forestillingen om, at man havde en fremtid sammen? Det er helt normalt, at man føler sig helt knust og det kan gøre fysisk ondt, når man bliver så ked. 

Jeg kan godt forstå, at du har et væld af følelser, men jeg tror at det er vigtigt, at du forsøger at lægge vreden fra dig, for ellers kan det blive meget svært at komme videre, hvis du går og er vred på hende. For i virkeligheden er det jo ikke nogens skyld, at I ikke er sammen længere. 

Mit bedste råd til dig er, at du får engageret dig i nogle ting, som måske kan aflede dine tanker fra hende og jeres forliste forhold. Få brugt noget tid med dine venner, familie eller andet, der gør dig glad.

Det skal nok gå det hele - det er jeg sikker på.

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen :-)

- Nicole


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Kan jeg lide ham eller har jeg bare kæreste sorger

Hej.Det her lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er i tvivl om jeg kan lide ham eller om jeg bare e...

Jeg har udviklet følelser for en af min kærestes bedste veninder - hvad gør jeg?

Hejsa.Jeg er en fyr på 24, som har været i forhold i lidt over 3 år. Forholdet er, og har altid v...

kan han lide mig?

hej brevkasse der er den her dreng som jeg kender fordi han er min mors venindes sønog der er ...

Hvad skal jeg gøre?

Hej brevkasse.Jeg er en pige på 14 år og der er en dreng fra min klasse jeg har været vild med i ...

Kan han lide mig?

Hej:)Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og sidder ved siden af ham, nogle gange er han lidt ...

Forelsket i bedste venindes storebror

Jeg har i måske et halvt år kunne lide min bedstevenindes storbror han er to år ældre en mig og ...

Hvordan fanger jeg hans opmærksomhed

Hej ungzone. Er en pige på 16 år som er forelsket i den her dreng fra min parralel klasse. Han er ...

Kan han “stadig” lide mig

Hej ungzone. Jeg er en pige på 15 år som har et spørgsmål omkring forelskelse. Det er anden gang...

I tvivl

Hej.Jeg står i den situation, hvor jeg ikke ved hvem jeg skal snakke med om problemet.. Jeg har væ...

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym