Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-12-19T18:21:14: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg har udviklet følelser for en af min kærestes bedste veninder - hvad gør jeg?

Indsendt af dreng24 år


Hejsa.

Jeg er en fyr på 24, som har været i forhold i lidt over 3 år. Forholdet er, og har altid været, meget velfungerende og super godt. Jeg har på intet tidspunkt overvejet at gå fra min kæreste, og mine meget stærke følelser for hende er ligeså stærke nu, som de var da vi fandt sammen. 

Vi har fra starten været tætte med hinandens vennegrupper, og jeg faldt ubesværet i hak med hendes. Specielt en af hendes veninder har jeg været en smule tættere med end de andre. Det har mest af alt skyldes at veninden og jeg klinger godt og har masser af ting at snakke og diskutere om. Det har aldrig været på mere end et venneplan, men jeg har igennem længere tid set hende som en af mine tætte venner. Vi har tit snakket om hendes kærlighedsliv, og jeg har også ageret wingman for hende i byen flere gange, og jeg har altid jublet når jeg er lykkedes med at få hende til at score i byen. 

Men ved en bytur for nyligt kom jeg pludselig rundt om et hjørne og så veninden kysse med en fyr. Noget jeg har set masser af gange før. Men denne gang var det fuldstændig anderledes. Min mave krøb fuldstændig sammen, og jeg følte det som om det ligeså godt kunne have været min kæreste jeg havde set kysse med en anden fyr. Jeg blev virkelig ked af det, og det ramte mig ud af det blå. Jeg ved pludselig ikke hvad jeg føler længere, og om jeg på et splitsekund pludselig har udviklet en form for følelser for min kærestes bedste veninde. Jeg har ikke fortalt det til nogle endnu, der er gået ca. 3 måneder siden byturen og den stikkende fornemmelse jeg får i maven, når veninden fortæller om hvilke drenge hun gerne vil score, er stadig ikke forsvundet. Indtil videre holder jeg facaden, og veninden tror at alt er som det plejer, og det samme gør min kæreste i øvrigt. Jeg har altid tænkt at det bare skulke have lidt tid til at gå i sig selv igen, men nu efter 3 måneder, hvor intet har ændret sig, er det som om at det begynder at gå mig mere og mere på. 

Hvad skal jeg gøre? Skal jeg fortælle det til min kæreste og til veninden? Skal jeg give det yderligere tid?

På forhånd tak for hjælpen :))

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2023-01-10T04:33:41 1
Clara

Hej med dig,

Tak for dit spørgsmål.

Jeg kan godt sætte mig ind i, at det må føles som en rigtig kompliceret situation at være i. Ofte tror jeg, at det, der kan føles som ens store hemmeligheder, vokser sig endnu større, hvis man ikke får vendt dem med andre. Måske har du en god ven udenfor vennegruppen, som du ved, du kan stole på? Og som du i første omgang kan fortælle det til.

Hvordan er dine følelser overfor veninden? Jeg bider mærke i, at du skriver, at du på intet tidspunkt har overvejet at gå fra din kæreste, og at dine følelser er nøjagtig som, de altid har været. Hvis det er sådan, du har det, tænker jeg, det er en god guide ift. at vide, at du er, hvor du gerne vil være. 

Men jeg tror samtidig ikke, at det er unormalt at blive fascineret af eller tiltrukket af andre end den, man er sammen med. Det gør det ikke mindre frustrerende - at være tiltrukket af en, man i bund og grund ville ønske, man ikke var tiltrukket af.

Jeg tror som sagt ikke, at ens modstridende følelser forsvinder af, at man går og undertrykker dem. Alligevel tror jeg på, at tiden hjælper en til at få et andet perspektiv på tingene. Men så længe du bliver eksponeret for venindens dating-liv, bliver du også mindet om den følelse, det gav dig.

Jeg er ked af, jeg ikke kan give dig et konkret svar på dit spørgsmål. Om hvorvidt du skal fortælle det til din kæreste, veninden eller give det tid. Men uanset hvad lyder det som om, du har brug for at fortælle det til nogen

Derfor er min tanke, at det som første skridt kunne være rart at lufte tankerne hos en af dine venner, der ikke er involveret i den gruppe. :-)

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Kan jeg lide ham eller har jeg bare kæreste sorger

Hej.Det her lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er i tvivl om jeg kan lide ham eller om jeg bare e...

kan han lide mig?

hej brevkasse der er den her dreng som jeg kender fordi han er min mors venindes sønog der er ...

Jeg er bedste venner med min eks og det gør ondt

Hej Jeg er en ung mand på 20 år der lige er kommet ud af et meget seriøst forhold der varede...

Hvad skal jeg gøre?

Hej brevkasse.Jeg er en pige på 14 år og der er en dreng fra min klasse jeg har været vild med i ...

Kan han lide mig?

Hej:)Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og sidder ved siden af ham, nogle gange er han lidt ...

Forelsket i bedste venindes storebror

Jeg har i måske et halvt år kunne lide min bedstevenindes storbror han er to år ældre en mig og ...

Hvordan fanger jeg hans opmærksomhed

Hej ungzone. Er en pige på 16 år som er forelsket i den her dreng fra min parralel klasse. Han er ...

Kan han “stadig” lide mig

Hej ungzone. Jeg er en pige på 15 år som har et spørgsmål omkring forelskelse. Det er anden gang...

I tvivl

Hej.Jeg står i den situation, hvor jeg ikke ved hvem jeg skal snakke med om problemet.. Jeg har væ...

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym