Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-10-03T11:12:05: 1

Brevkassespørgsmål

Mig og en dreng hver navn jos

Indsendt af pige10 år


Hej jeg har hvaret lun på en dreng siden 0 klasse og jeg blev hans kerste men så slog hanop begrund a at de andre drilede ham og da jeg kom i skolle næste dag blev jeg mopet ????jeg er sdadig ked af det og mine foreldre siger at det ikke er min skyld men det siger min klasse og jeg fårstor ikke????for nu går jeg i 4.b og jeg savner ham

Kh
Katharina 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2023-10-04T07:33:32 2
Nete

Hiii med dig,

Det lyder som om, at du har haft en svær oplevelse med din ven. Det er aldrig sjovt at blive udsat for mobning eller miste en ven. Jeg er glad for at høre, at dine forældre støtter dig og fortæller dig, at det ikke er din skyld.

Nogle gange kan mennesker blive påvirket af, hvad andre siger eller gør, og det kan ændre deres adfærd. Det kan være, at Jos følte sig presset eller usikker på grund af drillerierne, og det er grunden til, at han slog op. Det er ikke din fejl.

Det kan tage tid at komme over det, men i mellemtiden kan du forsøge at finde andre venner i din klasse eller deltage i aktiviteter, du nyder, hvor du kan møde nye mennesker og måske finde en ny ven.

Husk at tale med en voksen, hvis du har brug for støtte eller føler dig meget ked af det. Du er ikke alene, og der er mennesker, der gerne vil hjælpe dig:)

N.Juul

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym