Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-10-11T17:27:43: 1

Brevkassespørgsmål

forelskelse

Indsendt af pige9 år


hej brev kasse. jeg er forelsket i 2 drenge fra min klasse. Den ene er sød sjov og klog. og den anden er en anden dreng som jeg har været forelsket i før som også er sød sjov og klog. En fra min klasse har fortalt mig at han er forelsket i mig. Er det sandt? Og hvem er jeg mest forelsket i?

Kh pigen på 9 år

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2023-10-13T09:54:02 1
Abier

Hej med dig,

Det kan være forvirrende nogen gange at forstå sig selv og hvem man er mest forelsket i. Ens følelser og tanker er ikke altid nemme at forstå.

Jeg kan desværre ikke fortælle dig, hvem du er mest forelsket i, fordi jeg ikke kender alt om din situation, og hvis jeg vidste det, ville jeg alligevel ikke kunne svare på, hvem du er forelsket i. Der er ikke nogen i verden, som kan svare dig på. Det er kun dig, der kan finde svaret. Det kan tage tid at forstå ens følelser, især hvis man er ung.

Jeg vil anbefale dig at tage dig tid til at forstå dig selv, og prøv eventuelt at tale med drengene og være ærlig med dem, hvis du føler for det.

Du skal også huske noget vigtigt, at synes at en person er sjov og sød betyder ikke nødvendigvis, at man er forelsket i vedkommende. Det er ikke hver eneste person, vi synes godt om, som vi er forelsket i. At være forelsket er noget, der tager tid, og man skal kende personen godt, før man kan sige, hvor vildt man er forelsket eller ej.

Så til sidst vil jeg sige, at de følelser, du har, er helt normale at have. Tag dig tid til at forstå dig selv og prøv at skille mellem en god ven og en, som du er ægte forelsket i. Tal eventuelt med en, du har tillid til, hvis du synes, det kan hjælpe. Jeg håber, jeg kunne hjælpe dig lidt på vejen og held og lykke.

Med venlig hilsen :)

Abier

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym