Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-10-27T00:02:56: 1

Brevkassespørgsmål

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Indsendt af pige13 år


Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig godt. Jeg hænger ud med mine venner og de er noget af det bedste i hele verden. Der er heller ikke sket så meget i mit kærlighedsliv som egentlig er ok, men liiidt kedeligt. Nu er der så sket det at min ekskæreste som jeg var kærester med for 2 år siden (og vi går i klasse sammen) måske kan lide mig. Det var ham der slog op og det var en virkelig ubehagelig følelse. Nu sker der så det at vi får øjenkontakt et tit og der var et tidspunkt hvor mine veninder sad inde i klassen og han kom løbende ind til hans venner og var helt hyped og sagde til dem “ dreng drenge! Jeg fik lige sygt meget øjenkontakt med _ _ _ _!” Altså mit navn! Efter jeg hørte det fra mine veninder er jeg begyndt at lægge mærke til at han opføre sig meget sødt over for mig og vi får virkelig tit øjenkontakt. Jeg kan virkelig virkelig godt lide det. Det føles så dejligt at der er nogen der måske er forelsket i en, men jeg ved bare ikke om jeg kan lide ham. Jeg er lidt bange for at mine veninder ville syntes det var pinligt at jeg var kæreste med ham fordi han er lidt irriterende NORMALT! Men ikke over for mig mere. Jeg ved bare helt dybt inde ikke om jeg kan lide ham. Jeg vil ikke ydmyge ham som han gjorde mod mig. For er det tarveligt at jeg elsker at han måske kan lide mig?? Please hjælp mig!! Fra den MEGET forvirrede pige:(
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2023-11-14T04:02:45 2
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked. Jeg kan læse, at du er meget reflekterende og tænker over, at du ikke har lyst til at gøre ham ked af det. Det er nogle rigtig gode kvaliteter at have. 

Du kan overveje, om du eventuelt vil tage en snak med ham. Det kan være, at du kan have brug for at høre ham ad, om han rent faktisk er vild med dig, og du kan fortælle ham, at du har svært ved at mærke, om du stadigvæk har de samme følelser for ham. Så længe du løbende er ærlig overfor ham, gør du dit bedste for ikke at såre (eller ydmyge som du skriver) ham. 

Du skriver også, at du generelt synes, at dit kærlighedsliv er lidt kedeligt, og at det er dejligt at mærke, at der er en, der synes, du er sød. Det lyder som om, at din opgave er at mærke efter, om du synes, han er spændende fordi, du godt kan lide ham eller fordi, du synes, det er kedeligt på den front for tiden. 

Til sidst skriver du, at du er bange for, at dine veninder vil tænke, at det er pinligt, hvis du finder sammen med ham igen. Jeg kan godt sætte mig ind i, at ens veninders meninger betyder meget, men det vigtigste er, at du gør det, der er det rigtige for dig. Hvis du har brug for det, kan du overveje at italesætte det i en snak med dem. 

Jeg tror, at det først og fremmest handler om, at du skal afklare dine følelser for ham overfor dig selv. Hvis du på nogen måde føler dig vild med ham og har lyst til at give det et skud, skal du endelig gøre det. Men hvis du ikke føler dig vild med ham, er det nok en bedre idé at lade jeres kapitel være afsluttet og finde kærlighed et andet sted, hvor det kan blive gensidigt.

Du må bruge mine input som du har lyst. Og du er altid velkommen til at skrive herind en anden gang.

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym