Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-10-28T22:36:14: 1

Brevkassespørgsmål

Glemmer ham aldrig

Indsendt af pige14 år


Hej ungzone 

Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har været forelsket i ham, i lidt over et halv år. Jeg mødte ham første gang, på min skole, da vi gik på samme skole sidste skoleår. Han gik i 9 og jeg gik i 7. Udover det er han også min fætters rigtig gode ven. Jeg har spurgt min fætter, om det var okay jeg havde noget med hans ven, og min fætter sagde ja. Nu er det bare sådan at jeg nærmest ikke har haft kontakt med ham, siden han gik ud af skolen. Vi har siden vi begyndte at snakke, snappet rigtig meget, men så var det at her for nogle uger siden blokerede han mig på snap. Jeg var mega ked af det, og følte mig virkelig dum. Jeg har virkelig haft det skidt over ham, og alt mindede bare om ham, skolen, alt musik, film osv. Jeg skrev derfor til ham på messenger, hvorfor han blokerede mig. Han skrev at det var fordi at jeg var hans vens kusine. Jeg skrev til ham at det da aldrig havde været i problem førhen, og det kunne han så ikke rigtig svarer på hvorfor det så var et problem nu. Jeg spurgte ham så, om han overhovedet havde snakket med min fætter om det, og det havde han ikke. Nu er mit problem bare lidt at jeg gerne vil have ham, fordi jeg ved godt det nærmeste er lade ham være og glemme ham for altid. (Jeg kan jo godt mærke på ham at han nok ikke vil have mig alligevel). Men jeg skal bare være 100% sikker på at det er slut, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Jeg vil jo bare gerne have ham.

Håber i kan hjælpe, i plejer nemlig at være skide gode til at hjælpe.

Mange tak på forhånd.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2023-11-17T09:27:04 2
Abier

Hej med dig 

Jeg kan godt forstå, at du står over for svære følelser, og måske er det første gang, du oplever disse følelser. Men husk, vi er her i livet for at lære af vores oplevelser. Der er mange ting, du kan lære af den oplevelse, som vil gøre dig stærkere og mere tiltrækkende i dine fremtidige forhold.

Jeg vil gerne nævne, hvad jeg synes, du skal gøre. Du kan måske være enig eller uenig med mig, men husk, det vi typisk synes er ikke så fedt, er måske det rigtige for os. For eksempel synes vi ikke, det er fedt at skulle vågne tidligt op til skolen, men vi ved, at det er det rigtige at gøre for vores fremtid. Et andet eksempel kunne være, at vi måske synes, vi vil fortsætte i et forhold, men nogen gange er det rigtigt at give slip.

Jeg synes, du skal starte med at give dig selv tid til at håndtere disse følelser og tænke over situationen. Jeg tror også, at han skal have tid til at tænke. Det er vigtigt at respektere hans beslutning om ikke at fortsætte. Jeg tror ikke, det nødvendigvis handler om, at du er hans vens kusine, men måske har han mistet interessen i at fortsætte forholdet. Det er helt normalt, at folk kan være lidt forelskede i hinanden, men efter noget tid eller når de går væk fra et fælles sted som skolen, opdager de, at det ikke er noget for dem alligevel.

Det er meget vigtigt at understrege, at der ikke er noget galt med dig, men det er normalt, at han tænker på, at I måske ikke er det rigtige for hinanden. Du skal respektere hans beslutning og give ham plads. Jeg synes, du skal stoppe med at tænke på ham. Det er ikke nemt, men det kan lade sig gøre ved at stoppe med at skrive til ham eller følge ham på sociale medier. Desværre må du acceptere, at forholdet er færdigt. Du behøver ikke at stræbe efter at være 100% sikker, som du skriver, fordi han har blokeret dig og givet årsagen på messenger, så er det færdigt.

Jeg ved godt, at det, jeg har skrevet, kan være svært at gøre, men det er det rigtige at gøre. Du skriver, "Jeg vil jo bare gerne have ham," men der er ikke noget, der hedder, at jeg vil have ham. Han bestemmer selv, hvem han vil fortsætte med, ligesom du selv bestemmer. Jeg vil anbefale at fokusere på dit liv, på noget, der interesserer dig, fx en hobby eller dine venner osv. Måske en dag, når han ser, at du er stærk og ikke er afhængig af nogen, bliver du mere tiltrækkende for ham, eller du finder en anden kærlighedshistorie, der venter på dig, når du kommer over dette forhold.

Husk til sidst, når du løber efter nogen, løber de væk, men når du står stille og fokuserer på dit liv, bliver du meget tiltrækkende for andre. Jeg ved, det kan tage lang tid at glemme ham og komme over det, men du kan godt. Du er stærk, efter at du har skrevet her og delt din situation. Held og lykke, ønsker dig det bedste.

De bedste hilsner :)

Abier

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym