Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2024-03-22T07:07:46: 1

Brevkassespørgsmål

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

Indsendt af pige12 år


hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra min klasse (vi er ikke kærester). Og nu hvor jeg har haft det nogen gange så er jeg liget forelske i hende, men jeg ved ikke om hun kan lige mig, eller om jeg skal fortælle nogen om mine drømme, men er det normalt at drømme at man er kærester med nogen som man ikke er kærester med?
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2024-03-31T01:48:25 1
Kirstine

Hej med dig

Det er helt normalt at have drømme om at være kærester med nogen, selvom I ikke er det i virkeligheden. Drømme kan være så mange forskellige ting, de kan være mærkelige, forvirrende og rare, men de betyder ikke altid, at du er forelsket i personen. Det er op til dig, om du vil fortælle nogen om dine drømme, men husk at det er dine egne tanker og følelser. Drømme har en tendens til at efterlade en med spørgsmål - så du kan selvfølgelig mærke efter om det er noget du føler i virkeligheden, men ellers behøver man ikke altid lægge det store i de drømme man har. 

De bedste hilsner, 

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym