Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-11-10T00:27:58: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan stopper jeg det?


Hej..

Her i sidste uge fik vi nye pladser i min klasse, vi sidder sammen 4 ved et bord. Jeg sidder ved siden af en dreng, overfor en dreng, og skråt overfor en god veninde. Problemet er bare at de to drenge, "mobber" mig lidt. De irritere mig, og siger ting som "jeg får kvalme af af se på dig" "nurh mobber vi dig, græder du?" I starten var det hele sjovt, men jeg kan ikke lide det mere. Jeg var lige ved og græde i fredags, fordi de var så lede. Min veninde siger også de køre helt vildt på mig. Det er som om det kun er ham den ene der gør, og ham ved siden af mig, bare hopper med på vognen. Jeg er rigtig træt af dem, og er begyndt og svare lidt igen. I fredags blev jeg rigtig sur, men det drillede de også bare med. Jeg tør nærmest ikke komme i skole, mere fordi jeg ved jeg bliver kørt helt ned. Jeg vil ikke sige det til min lære, for det er bare pinligt. Jeg spørg tit " hvorfor mig, hvorfor ikke * pigen skråt overfor mig* " så siger de bare "fordi hun er stille" ?! Jeg føler bare ikke det kan være rigtigt at fordi jeg kan åbne min mund og sige noget, at de skal være sådan?! Ved snart ikke hvad jeg skal køre, og det køre rundt i mit hoved hele tiden. Har en knude i maven , regner med det er pga. Det! Det ødelægger mig fuldstændig. De har aldrig været sådan, og det er første gang nogle er sådan overfor mig. Hvad skal jeg gøre? Please hjælp. Vil ikke mere.
Mobning

Mobning

Se flere

Besvarelser

2013-11-10T11:54:54 1
Karen
Hej med dig,

Det er da noget værre lort, det som du går igennem lige nu. 

Jeg synes, at du brude tale med dine forældre og din lærer omkring det her, for det duer ikke at du føler at du ikke må være i din klasse, pga. De drenge. 

Jeg ved godt at det er pinligt, men din lærer ved hvad der skal til at få dem til at stoppe. 

Det var mit råd. Så må du finde ud af om du vil bruge det. 
Stop dem før deres drilleri går af sporet. 


Held og lykke :) 
Kram Karen 
2013-11-14T10:02:22 1
Charlotte
Kære Ano, 

Hvor lyder de trælse de drenge, men desværre så kan drenge (og også piger selvfølgelig), bare være rigtig irriterende nogle gange. Jeg kan godt forstå at du bliver sur og ked af det, men desværre så er det højst sandsynligt det, ham der driller dig mest af dem, opfatter. Desværre er det tit sådan, at det er sjovest at drille eller mobbe dem som der er lettest at få en reaktion fra. Så hvis de drenge kan se på dig at du bliver vred og ked af det, så får det dem bare til at drille dig endnu mere. Jeg tror at det bedste for dig at gøre, er at fuldstændigt ignorere dem, når de begynder at drille dig. Og heldigvis har du din veninde ved jeres bord også, og når drengene så begynder at drille dig, så forsøge at ignorere dem og bare snakke med din veninde, så du ligesom viser, at det 'ikke rører' dig, at de driller. Så tror jeg ikke der går lang tid, før de ikke synes du er særlig sjov at drille mere og så stopper, for som ham den ene sagde, er det ikke sjovt at drille en som er 'stille', ligesom din veninde. Så hvis du stopper med at give dem en reaktion, så tror jeg også at de stopper med at drille dig. 

Og hvis de stadig bliver ved, efter du har ignoreret dem i noget tid, så synes jeg du skal sige det til din lærer, eventuelt kan du spørge din lærer om han eller hun, måske bare kan sige til klassen at der er for meget uro ved jeres bord, og derfor skal du, eller drengene flyttes til et andet bord. På den måde, finder drengene og resten af klassen ikke ud af at du har snakket med din lærer. :)

Håber du kan bruge det til noget, 


Mvh. 
Charlotteamalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym