Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3696 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2014-05-14T12:13:30: 2014-05-28T21:43:45: 2

Brevkassespørgsmål

Ny skole


Hej brevkasse jeg er virkelig ked af det fordi at jeg er startet i en ny skole og det er en virkelig sød klasse. 1 uge efter jeg var startet der begyndte en pige for sjovt at irreterer mig lidt og jeg tænkte ikke nærmere over det. Hun begyndte så mere og mere og sagde ting som jeg kan ikke lide dig og skubbede mig væk det blev mere og mere slemt og her forleden da jeg var i skole gik jeg hen til alle pigerne i frikvarteret og tænkte jeg ville prøve at få nogle nye venner men hende pigen stod der og skubbede mig straks væk og sagde at jeg ikke måtte være der jeg skubbede tilbage og alle er andre piger sad bare og kiggede på.. Pigen råbte over hele klassen " LIGE SIDEN DU KOM IND I KLASSEN HAR DU ØDELAGT ALT!!" Jeg blev virkelig ked af det og gik hen i hjørnet af klassen til min gode veninde men hun er ikke god til at håndtere følelser så hun råbte over klassen " NU ER ( mit navn) GRÆDEFÆRDIG" fordi at jeg havde tåre i øjnene.. Jeg skyndte mig at tage mine ting og stillede det ned i fysik og gik ud i frikvarteret jeg gik hen til pigerne igen og så dukkede pigen op igen og gav mig en fuck finger lige i ansigtet imens hun sagde fuck dig, fuck dig, fuck dig!! Så gik jeg og hun råbte så BITCH efter mig jeg gik hen i fysik tog mine ting og løb væk fra skolen.. Jeg ringede til min mormor og sagde alt hvad der var sket og så hentede hun mig og kørte mig hjem hun forstår ikke rigtig sådan nogle ting og sagde at jeg bare skulle give igen men sådan er jeg ikke.. Senere kom min mor hjem og trøstede mig hun spurgte om jeg havde lyst til at flytte skole igen og jeg sagde ja men hun var ikke helt sikker på at det kunne lade sig gøre... Men jeg har fået lov til at blive hjemme idag men nu ligger jeg bare græder og er helt ude af mig selv.. Det er lige gået op for mig at jeg har ingen... Ingen venner ingenting.. Jeg har brug for hjælp!
Mobning

Mobning

Se flere

Besvarelser

2014-05-25T20:54:00 1
Camilla
Hej med dig

Det lyder til, at hende den lede fra din klasse har et problem med dig. Og efter min erfaring skyldes hendes problem jalousi. Hun er bange for, at du går ind og stjæler noget af klassens opmærksomhed fra hende. Hun er den styrrende type, som er meget usikker på sig selv inderst inde, og som har brug for at have en syndebuk, som hun kan få alle imod, så de ikke ligger mærke til hendes egen usikkerhed. Den type mennesker får kun venner, fordi personerne omkring dem, er bange for hende. De andre i klassen går ikke imod hende, fordi de er bange for, at hun så mobber dem. Sådan en som hende skal sættes på plads og vide hvordan verden fungere. Det er nok ikke noget du kan fortælle hende. Jeg synes helt sikkert, at du skal snakke med en klasselære eller inspektøren og fortælle, hvordan hun behandler dig. Så skal de helt sikkert nok tage en snak med hende. Det kan godt være, at hun så vil blive sur på dig, over at du har "sladret". Men du må bare gå til den kontaktperson på skolen, som du vælger, hver gang hun er ond overfor dig. Så skal hun nok stoppe til sidst. Læreren/inspektøren/eller hvem du vælger, skal også tage en snak med resten af klassen og fortælle dem, at det er i orden at sige fra, og at de ikke skal bakke hende op i hendes mobberi. Hun vil nemlig ikke mobbe nogen, hvis hun ikke har nogen bag sig. Alle de problemer, der er i klassen, er nogle de skal tage sig af på skolen. Gå hen til en du føler dig tryg ved, eller en du ved, der kan hjælpe og læg alle kortene på bordet. Så skal det hele nok gå.
Og du står da ikke helt uden venner - sagde du ikke at du havde en god veninde i klassen?

Held og lykke med det!

Med venlig hilsen 
Camilla
2014-05-28T08:36:07 1
Charlotte
Kære "Anonym", 

Jeg kan sagtens forstå at du er ked af det efter at hende pigen har opført sig sådan overfor dig. Men som du skriver det, lyder det som om at det kun er denne ene pige, der virkelig opfører sig uretfærdigt overfor dig? Umiddelbart lyder det som om at hun er rigtig jaloux på dig, fordi du måske får meget opmærksomhed? Men uanset hvad er det virkelig ikke en okay opførsel at udvise. Jeg synes ikke du skal flytte skole og selvom jeg godt kan forstå at det er rigtig hårdt, så synes jeg du skal komme i skole igen og hvis hende pigen begynder igen, synes jeg du skal prøve at konfrontere hende, (hvis du kan) om hvorfor hun ikke kan lide dig, når du nu ikke har gjort hende noget. Ellers synes jeg du skal snakke med din lærer, eller få din mor eller mormor til at snakke med en lærer, så de kan tage en snak med hende pigen, så hun kan forstå at hun ikke kan opføre sig på den måde. Der skal være plads til alle i skolen og hvis hun ikke forstår det, er det hendes problem og ikke dit. Du skal ikke lade dig kue af hende, bare fordi hun ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Hvis du føler at der er nogle veninde du kan føle dig mere tryg med, kan du eventuelt også spørge dem om de ved hvad hendes problem er med dig. Og de kan måske hjælpe, hvis hun begynder igen, med at få hende til at holde op. For det kan ikke være rigtigt at du skal straffes fordi hun ikke kan opføre sig ordentligt. Held og lykke med det!

Hilsen Charlotte Amalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym