Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3637 spørgsmål og givet 6226 svar de sidste 12 år
2015-06-01T09:06:11: 2015-06-09T17:41:44: 2

Brevkassespørgsmål

Araknofobi

Indsendt af pige24 år


Hej brevkasse jeg skriver til dig fordi jeg bliver mobbet med min araknofobi og jeg fortæller dem hele tiden at araknofobi er en alvorlig sag og at mine panik anfald kan være grimme. Og bare når jeg ser en lille bitte edderkop så er den gal.
så jeg søger råd fra jer til hvordan jeg kan få stoppet mobning ned min araknofobi


Hilsen Denise
pige
Mobning

Mobning

Se flere

Besvarelser

2015-06-08T22:12:44 1
Josefine
Hej Denise

Jeg går ud fra at de mennesker du omgås er forholdsvis fornuftige, voksne mennesker, som sagtens ville kunne forstå hvis du bad dem pænt om at lade være med at drille dig. Så det vil jeg råde dig til at gøre. Der er altså noget om det der med at man ikke helt forstår en situation før man selv har været i den - forklar dem hvordan det får dig til at føle når de driller dig. De forstår ikke de følelser du har når du ser en edderkop, det kommer de nok ikke til, men de vil nok godt kunne forstå hvad det gør ved dig når de driller - du bliver ked af det, føler dig gjort til grin - det har de også prøvet.

Knus, Josefine
2015-06-08T23:55:52 1
Tenna
Hej Denise. Hvem er disse mennesker der mobber dig?. 
Du må først og fremmest være ærlig overfor dig selv, for du kan ikke gøre ved det, alle mennesker har en form for forbi, selv lider jeg af højdeskræk, forbi for får med lange haler og forbi for ældre mennesker (de sidste lyder underligt ja). Jeg er blevet drillet meget, især fordi andre mennesker ikke kan sætte sig ind i hvordan det er. Når folk kommentere på mine forbier fortæller jeg dem pænt at jeg rent faktisk er bange, hyperventilerer og bliver helt stiv i kroppen. 
Før i tiden grinte jeg selv af det og lavede sjov med det, men efter jeg accepterede det selv og forklarede folk hvordan jeg får det og at det er en seriøs ting, har folk omkring mig lettere ved at "lade det ligge" 
Håber du kan bruge mit råd, knus Tenna

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym