Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2016-01-28T12:01:28: 2016-01-31T14:08:42: 2

Brevkassespørgsmål

Mobning med penis størrelse

Indsendt af dreng15 år


Hej brevkasse
Jeg er en dreng på 15 år, som har en lille penis. Den er kun 5,3 cm. Drengene fra min klasse driller mig med det og pigerne driller også. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, og er begyndt og pjække fra skole og har et dårligt selvværd. Jeg er begyndt at lyve om knæskader og "glemme" mit idrætstøj da jeg ikke gider gå i bad med de andre.
Hjælp!!! Hvad skal jeg gøre?
dreng
Mobning

Mobning

Se flere

Besvarelser

2016-01-29T12:22:51 1
Amar

  1. Hej Christian
  2. Det at du har en lille penis er ikke noget du skal være bekymret for. Du er stadigvæk i udviklingsstadiet (puberteten), og din penis er ikke helt færdigudviklet endnu. Ens penislængde måles desuden i erigeret tilstand. En gennemsnitlig dansk penis er 7-9 cm i slap tilstand, mens en erigeret penis er 11-16 cm, hvis vi udelukkende ser på statistik fra Danmark. Mit råd til dig er at slå koldt vand i blodet, og bare ignorere de mennesker der mobber dig. Intet menneske er perfekt og vi er en del forskellige fra hinanden. Når de mobber dig med det, så vil jeg råde dig til at være ligeglad, og bare sige “Hvad så, hvis den er lille?” og dermed bare lukke for samtalen der. Når de indser, at du ikke bliver såret af deres mobberi, så stopper de. Du skal være stolt af det menneske du er, da det er små ændringer der gør dig unik. Håber jeg kunne hjælpe. Held og lykke med det, du kan godt!
  3. Bedste hilsner fra Amar

2016-01-29T21:20:32 1
Gustav

Hej Christian :-)

Lad mig starte med at sige, at det er virkelig vigtigt og godt, at du åbner op og rækker hånden ud til at få hjælp til denne situation.
Puberteten er en virkelig svær periode, hvor ens krop ændrer sig, mens man gerne vil passe ind hos ens jævnaldrende. Du spørger, hvad du skal gøre. Det er vigtigt, at du får fortalt nogle omkring mobningen. Det kan være dine forældre eller måske en af dine lærere, som du stoler på og er tryg ved. Fortæl dem, hvordan det får dig til at føle og at du fx pjækker fra idræt på grund af det. Det her er ikke noget, som du skal stå alene med!
Derudover er det vigtigt for mig at skrive, at vores alles kroppe er forskellige, udvikler sig forskelligt og vi har alle noget, som vi er flove over. Det er selvfølgelig nemt nok for mig at skrive, når det er dig, der står i problematikken, men prøv jævnligt at minde dig selv om, at du stadig har masser af værdi og intet at skamme dig over.

Jeg håber, at mit svar kan hjælpe dig lidt og jeg ønsker dig al held og lykke! :-)

VH.

Gustav

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym