Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4235 spørgsmål og givet 6827 svar de sidste 14 år
2019-04-16T09:34:59: 2019-04-22T02:10:03: 1

Brevkassespørgsmål

Mobning

Indsendt af pige7 år


 hej der er den her pige fra min klasse hun bliver mobbet  

og nu har jeg fåret nok af dem  men ved ik hvad jeg skal gøre jeg er sekv blevet mobbet og nu begynder alle at mobbe mig og jeg ved ik hvad jeg skal gør håber i kan hjælpe mig!!!!!!!!!!!


pige
Mobning

Mobning

Se flere

Besvarelser

2019-04-19T12:26:58 1
Sofie

Hej med dig,

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg synes, det er sejt, at du ønsker at hjælpe hende, der bliver mobbet, og det skal du bare blive ved med!

Jeg vil råde dig til at tage fat i din klasselærer eller en anden på skolen, som du stoler på, og fortælle ham eller hende, hvad du har oplevet, og at du har brug for hjælp til at få det stoppet. Ellers kan du tage fat i din mor eller far og spørge, om de ikke vil hjælpe dig, og så kan de måske tage kontakt til skolen og fortælle, hvad der er sket.

Mobning er ikke sjovt for nogen, og det kan gøre så meget skade, men du skal vide, at det absolut ikke er din skyld, at du bliver mobbet, men det kan desværre være meget svært at få det stoppet. Jeg synes, det er sejt, du søger hjælp til at få det stoppet.

Mange hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym