Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2019-11-21T07:00:02: 2019-11-21T22:49:16: 1

Brevkassespørgsmål

Mobning af pigers huller

Indsendt af pige16 år


Hej jeg er pige på 16 år.

Jeg bliver mobbet af mine venner med at jeg har fire huller i stedet for tre.

Hvad synes i jeg skal gøre? eller har i nogle gode bud på hvorfor jeg har fire og ikke tre. Min mor ved det ikke men, jeg er tit ked af det over at som om jeg 2 skeder?

pige
Mobning

Mobning

Se flere

Besvarelser

2019-11-21T10:48:13 1
Tia

Kære Du,

Jeg er ked af at høre, at du bliver mobbet. Mobberi er aldrig sjovt, og det skal du ikke finde dig i. At det er dine venner, der er mobberne, er ikke en særlig sjov situation, og du skal måske overveje, om de så egentlig er dine rigtige venner?

Med hensyn til dit spørgsmål.. Så må jeg indrømme, at jeg er lidt forvirret. Anatomisk er der 3 huller i pigers/kvinders underliv: 1) urinrør 2) skede 3) endetarm/anus. Hvordan ved du, eller hvem har fortalt dig, at du har 4 huller? Og hvordan ved dine venner det? 

I så fald at du er sikker på, at der er 4 huller, så tænker jeg, at du bør snakke med en læge og få det undersøgt. Hellere få det undersøgt af en læge, så du ved, hvad det egentlig er for noget. Hvis du synes, at det er pinligt, så husk at din læge har tavshedspligt. Lægen kender til menneske-kroppen og er vant til underlivs-undersøgelser.

Jeg håber, at du får løst dit problem.

Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym