Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4411 spørgsmål og givet 7011 svar de sidste 15 år
2022-06-12T21:05:25: 1

Brevkassespørgsmål

Mobning

Indsendt af pige12 år


Hej!

Jeg er blevet mobbet meget i skolen, og jeg bliver det stadig:( det er nogen fra min klasse der hver dag skal sige noget til mig! Og jeg kan ikke holde det ud mere! 

jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre! Jeg håber i kan hjælpe!

pige
Mobning

Mobning

Se flere

Besvarelser

2022-06-20T09:12:41 1
Nicole

 Kære du. 

Jeg er ked af at høre, at du bliver mobbet i skolen. Det er simpelthen ikke okay! Men du skal huske på, at det absolut ikke er din skyld at de andre mobber dig. Det kan være svært at forstå, hvorfor nogen mobber andre for man får jo ikke noget ud af at drille og mobbe andre. Men ofte skyldes det, at de selv har det rigtig svært, selvom det kan være svært at tro på. Når de selv har det svært, så kan det være nemmere at udpege en anden, som skal drilles, fordi de faktisk er bange for selv at skille sig ud og blive drillet. 

Når det så er sagt, så er det overhovedet ikke okay, selvom vi alle sammen godt ved, at dem der mobber sandsynligvis har det værre end os selv. Og derfor synes jeg, at du skal tale med din lærer, da det også er din lærers ansvar, at alle føler sig trygge og er glade både når de møder i skole og når de går hjem. Jeg synes derudover, at det ville være en rigtig god idé at fortælle dine forældre det, så de er klar over hvordan du har det. 

Til slut vil jeg sige, at de nok skal stoppe på et tidspunkt og at du nok skal komme igennem det! Brug din tid på nogle andre og lad være med at tænke for meget over hvad de siger, for de gør det kun for at få en reaktion ud af dig og få det bedre med dem selv. Så lad være med at give dem opmærksomheden og så brug din tid på nogle andre, der er søde og som ved hvordan man skal behandle andre. :-)

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym