Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2018-09-08T10:03:12: 2018-09-10T18:44:37: 3

Brevkassespørgsmål

Homo erotiske fantasier

Indsendt af dreng17 år


Hej brevkasse,

Jeg er en dreng som i længere tid har gået med nogle homo erotiske fantasier, som jeg gerne vil udleve. 

Mit problem er umiddelbart, at jeg er bange for hvordan verden vil dømme dette. Jeg tør ikke søge efter en eventuel partner, på trods af trangen til det seksuelle bliver mere og mere uimodståelig. Jeg er også begyndt at se meget homo porno, og kan slet ikke tænke på andet.

Hvad synes i jeg skal gøre?

dreng
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2018-09-09T19:35:38 1
Simone

Kære du,

Først og fremmest - hvor er det skønt for dig at du er blevet mere bevidst omkring din seksualitet! 

Dernæst vil jeg gerne understrege, at der intet skamfuldt eller forkert er i at være homoseksuel, men jeg forstår godt din bekymring angående at skulle springe ud. Det kan til tider være svært for den ældre generation at acceptere hvordan køn og seksualitet opfattes i dag, da de er vokset op under nogle helt andre præmisser end os. Mit bedste råd må være at tage det stille og roligt og muligvis starte med at betro dig til dine tætteste venner og veninder. Jeg er næsten 100% sikker på de vil være støttende og ingen kvaler vil have omkring din seksualitet :-) Gradvist vil du nok opleve en større tryghed og ro angående at skulle fortælle din familie om din seksualitet.

Men som jeg opfatter dit spørgsmål, så er det der fylder mest for dig lige nu, det seksuelle. Har du undersøgt diverse datingapps for homoseksuelle? Her kunne det måske være muligt at finde én der er udforskende og søgende ligesom dig som har lyst til at udforske det seksuelle og nærværende sammen med dig :-) Her er det tilmed også muligt i høj grad at forholde sig "anonym" i den forstand at du kan finde en seksuel partner uden at fortælle hverken venner og familie om det før du er klar. 

Hvis du føler dig tryg ved at betro dig til et par af dine tætteste venner eller veninder, så kan I som alternativ til diverse datingapps planlægge en tur på homobar eller lignende og på den måde komme ud og møde en masse dejlige mennesker som helt sikkert også finder dig skøn! 

Jeg håber du kan bruge mine råd til noget og jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden :-)

PS. hvis du møder negativ respons fra venner eller familie angående din seksualitet, så må, selvom det er rigtig svært, huske på at det er dem mister et sejt individ i deres liv der tør at stå ved sig selv - det er bestemt ikke dig der mister noget! Held og lykke med det hele. 

Kærlige hilsner

Simone

2018-09-09T19:37:28 1
Amar

Hej anonyme dreng,

I teenageårene er det meget normalt at man begynder at udforske sin krop og seksualitet. Du lever i et frit land, hvor ingen dømmer dig, hvis du er homoseksuel. Det skal i hvert fald ikke holde dig tilbage for at søge en potentiel partner. Jeg synes du bare skal kaste dig ud i det og se om det er dig, eller om det måske bare er en midlertidig fase i dit liv. Uanset hvad så skal din seksualitet ikke komme i vejen for noget og du behøver ikke at holde din trang inde. Alle mennesker er forskellige og der er plads til forskelligheder.

Håber mit svar hjalp.

Bedste hilsner

Amar :-)

2018-09-09T21:32:55 1
Michelle

Hej du :-)

Mit umiddelbare svar på dit spørgsmål er at jeg synes at du skal springe ud i det.

Jeg kan godt forstå at det virke skræmmende at springe ud i det, og især i forhold til hvad omverdenen vil sige. Måske du har en god ven eller veninde, du kunne starte med at sige det til? og på den måde få en fornemmelse af, hvordan det ville være at fortælle det til andre. Der findes heldigvis mange andre som dig, der har de følelser og lyster som du har, og der findes af hvad jeg ved af også forskellige platforme, hvor man kan tage kontakt til andre med samme lyster. Når det så er sagt, bliver jeg nød til at minde dig om at hvis du en dag finder modet til og føler dig klar til at opsøge disse steder, så pas på dig selv. Husk altid at være sikker på at det er reelle personer der sidder på den anden side af skærmen.

Men start ud med at fortæl det til en person du virkelig stoler på, og så ellers spring ud i det og vær stolt af hvem du er. Der er absolut intet galt i at have de tanker og lyster som du har.

De bedste hilsner

Michelle 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym