Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2019-08-03T13:24:48: 2019-08-08T06:26:39: 3

Brevkassespørgsmål

Onani

Indsendt af pige14 år


Hej, jeg er en pige på 14

Jeg har onaneret i 3 år tror jeg, og føler jeg er klar til sex nu. Men er det tidligt? Er lige blevet 14, men onanere næsten hver eneste dag og ville bare så gerne have sex med en fyr. Men er bange for at folk synes det er for tidligt, for det jeg er klar til er at få finger, give blowjob og handjob fuck det ku’ være rart at have sex. Men synes i det er for tidligt? 

Mvh A

pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2019-08-05T16:45:27 1
Kristiane

Hej A


Hvornår man er klar til at have sex har ikke nødvendigvis noget med ens alder at gøre. Man kan godt være klar i din alder, men nogle føler sig måske først klar når de er 18 år. Mit råd til dig er, at hvis du er klar til at have sex, og har fundet den rette du ønsker det med, så ser jeg intet problem i forhold til din alder. Jeg synes dog det er vigtigt at pointere, at jeg synes, du skal finde en du godt kan lide, istedet for bare at finde en at have sex med. Yderligere vil jeg også minde dig om, hvor vigtigt prævention er i forhold til at undgå graviditet og kønssygdomme. 


Men alt i alt ser jeg ikke noget problem i du har lyst til sex i din alder. Håber du kan bruge mit råd. 


- Kristiane 

2019-08-06T17:46:44 1
Regitze

Hej med dig,


Der er ikke noget særligt tidspunkt, hvor man "skal" have sex eller ikke skal, det handler om at både du og din partner skal føle sig klar til det. Så hvis du føler du er klar til at have sex, mener jeg ikke du skal bekymre dig om hvad andre mennesker måtte tænke om det, da det jo ikke vedkommer andre end dig og den person du har sex med. 

Det er helt sikkert en god idé, hvis du har sex med én, du føler dig tryg med og som du stoler på, så du føler at tingene sker i et tempo, du har lyst til - her er det også positivt at du onanerer, så du kender dig selv forneden og ved, hvad du kan lide, og evt. hvad du ikke kan lide. 


Jeg håber du kan bruge mit svar, ellers er du velkommen til at skrive ind igen, hvis du har flere spørgsmål. 


Mange hilsner fra Regitze 

2019-08-06T21:16:31 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-) 


Jeg kan ikke rigtig udtale mig om, om det er for tidligt at have sex. 

Jeg mener at det er op til den enkelte person hvornår man er klar og hvis du selv er 100% sikker på at du er klar, jamen så er du jo nok :-). Du kan jo altid starte stille ud og starte med nogle af de første ting du skriver du er klar til og så tage det der fra, så kan du måske også bedre fornemmer om du er sikker på at du er klar. 

Der er nok nogen der vil synes at det er for tidligt, men det tænker jeg at du skal forsøge at ''være ligeglad med'', det er jo dig og ikke dem der gerne vil have sex, så de kan jo bare lade være. 

Derudover synes jeg at hvis du føler at du kan, skal snakke lidt med din mor om det. Især forhold til at beskytte dig under sex og husk at selv om du er på p-piller eller anden prævention er det stadig en rigtig god ide at bruge kondom for at beskytte i mod kønssygdomme. 


Jeg håber at du kan bruge mit svar (-: 


De bedste hilsner 

Michelle 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym