Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2019-08-04T17:33:44: 2019-08-08T06:35:21: 3

Brevkassespørgsmål

Seksualitet

Indsendt af pige15 år


Hej jeg er en pige på 15. Jeg er bi og jeg har ikke sagt det til nogle endnu, fordi jeg føler jeg gerne vil finde en pige kæreste først. Men har problem med at finde andre på min alder det os er bi. Har i en måde eller en hjemmeside hvor på jeg ka finde andre der os er bi på?
pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2019-08-05T16:51:47 1
Kristiane

Hej med dig 

Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at stå frem med at være biseksuel, og det behøves du heller ikke, før du føler klar til at dele det. Jeg ville måske undersøge steder på facebook hvor der kunne være samlingssteder for biseksuelle? Ellers er der også landsforeningen LGBT, som jeg tror også laver arrangementer og har nogle platforme hvor biseksuelle kan møde hinanden? Du kan prøve at undersøge de par steder? 


Jeg håber du kan bruge mit svar. 

- Kristiane 

2019-08-06T18:04:37 1
Gustav

Hey du!

 

Først og fremmest, så er det fedt at høre, at du har fundet dig selv i forhold til din seksualitet. Og ligeså fedt, at du passer på dig selv ved, at du mærker efter, hvornår og hvordan du ønsker at fortælle folk om dette.

 

Men til dit spørgsmål omkring, hvordan du finder andre biseksuelle på din egen alder, så er der forskellige tilbud, som du kan tjekke ud. Foreningen LGBT ungdom arbejder for unge med anden seksualitet og/eller kønsidentitet end normalen - deriblandt biseksuelle. Foreningen har forskellige tilbud, hvor du vil have muligheden for at møde andre ligesindede på din egen alder. De har også en ungdomstelefon, som du kan overveje at kontakte, hvis du vil have en mere uddybende snak og hjælp. Du kan læse mere her: https://lgbtungdom.dk/.

 

På hjemmesiden kan du også finde mere om AURA, som er et socialt tilbud for unge LGBT-personer under 25 år. Her vil du kunne møde forskellige ligesindede - og måske en sød pige - i hyggelige og trygge rammer. AURA har forskellige afdelinger fordelt rundt i landet, så der burde være god chance for, at der er en afdeling indenfor overskuelig afstand fra, hvor du bor.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav


2019-08-06T21:52:59 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål (-: 


Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke lige kender nogle onlineplatformer hvor man kan søge efter en kæreste i din aldersgruppe. 

Jeg undre mig lidt over at du ønsker at finde en kæreste før du fortæller folk at du er bi, jeg ved at det kan være rigtig svært at få fortalt det til omverdenen, har det måske noget at gøre med at du gerne vil vise at du ikke er 'forvirret' over din seksualitet, men er helt afklaret med det? 

Jeg tænker at det på nogle områder vil være nemmere at finde en kæreste, efter at have fået fortalt omverdenen at du er bi. Da det måske kan gøre at andre så vil vide det og at det så er nemmere for piger der også godt kan lide pigere at finde dig. 


Jeg håber at du kan bruge mit svar og du er altid velkommen til at skrive her ind igen (-: 


De bedste hilsner

Michelle 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om seksualitet

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym