Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2019-12-22T16:24:36: 2019-12-27T18:59:51: 1

Brevkassespørgsmål

Onani

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er en 12 årig pige som tænker på sex og onani.. jeg onanere og syntes det er dejligt.. jeg tænker og glæder mig til at have sex men ve ik hvornår man kan mærke man er klar!. Jeg har onaneret i 4-6 måneder men er bange for at fortælle mine venner om det da jeg er bange for at de syntes at jeg er ulækker.. og at det er weird.. vær sød at hjælp mig!. Jeg tænker tit på hvornår min første gang mon bliver!... tak 

Hilsen den 12 årlige pige

pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2019-12-23T04:00:23 1
Regitze

 Hej med dig, 


Dejligt at høre du godt kan lide at onanere, det er en god måde at lære sig selv seksuelt at kende på. Det er meget forskelligt hvornår man er klar til sex, og der er forskel på onani og sex. Så selvom du tænker på sex og glæder dig, betyder det ikke nødvendigvis at du er klar til sex. Sex involverer en anden person som man er nøgen og intim med, og det kan godt virke lidt vildt, især første gang. Derfor er det også vigtigt at have sex med en person man føler sig tryg med. 

Jeg kan godt forstå du er lidt nervøs for at skulle snakke med dine venner om det, onani er privat og rigtig mange mennesker skammer sig over det - selvom stort set alle gør det. Jeg er helt sikker på, at flere af dine venner også onanerer, og der er intet galt i det. Så du kan roligt snakke med dem om det, når du føler dig klar til det. 

Jeg håber du kan bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til brevkassen igen :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym