Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-02-03T06:47:44: 2020-02-07T12:10:12: 2

Brevkassespørgsmål

Er jeg lesbisk?

Indsendt af pige16 år


Hej jeg er en pige og jeg elsker normalt, at være sammen med drenge, men jeg er begyndt at kunne lide en pige og jeg ved ikke om jeg er lesbisk.

KH Elin

pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2020-02-05T01:01:48 1
Regitze

Hej,

Det lyder dejligt, at du har mødt en sød pige :-). Jeg kan godt forstå det kan virke forvirrende, når du godt kan lide drenge, og nu kan lide en pige. Jeg tænker du måske kan spørge hende, om I skal lave noget sammen, så I kan lære hinanden bedre at kende. I kan hænge ud og snakke, se film, gå en tur, lave lektier, shoppe eller andet, du tænker kunne være hyggeligt. Om du er lesbisk, biseksuel eller andet er måske ikke så vigtigt at sætte ord på i første omgang - du har det som du har det, og ved at bruge noget tid sammen med hende, kan du finde mere ud af, hvad dine følelser handler om. Det kan være du måske egentlig bare synes hun virker rigtig sød og måske inspirerende for dig, eller måske synes du hun er virkelig smuk. Det behøver ikke betyde noget for din seksualitet, at du er tiltrukket af en anden kvinde, men det kan det godt. Du kan finde ud af det, ved at prøve dig lidt frem. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen.

Mange hilsner fra Regitze 

2020-02-05T09:38:29 2
Michelle

Hej,

Det kan da måske godt være at du også godt kan lide piger og det er der absolut intet galt i. Når du skriver at du normalt elsker at være sammen med drenge, tænker jeg at du ikke er lesbisk, med mindre du slet ikke er interesseret i drenge længere. Jeg tænker at det er for tidligt at kunne sige hvad du er, men jeg tænker at det måske heller ikke er så vigtigt at sætte en betegnelse på. Det vigtige er at du stadig er dig uanset om du kan lide piger eller drenge eller begge dele. Men du kan f.eks. undersøge lidt omkring det at være biseksuel, da jeg tænker at det måske kunne være relevant for dig. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar og du er altid velkommen til at skrive her ind igen. 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om seksualitet

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym