Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2020-04-06T17:17:10: 2020-04-11T15:40:24: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad er jeg?

Indsendt af pige14 år


Hej jeg er en pige på 14 som ikke ved hvad jeg er.

Jeg siger det ligeud, jeg er tiltrukket af drenge/mænd, meeeen, mange af mine venner siger at jeg opfører mig lesbisk, og at jeg har en lesbisk stil, jeg kan da også selv sige at jeg tit ligger makeup som jeg har fået inspiration fra Bi er lesbiske piger, Jeg ved det ikke. desuden lytter jeg til BTS som kan være lidt feminine nogen gange(no hate)

jeg føler mig ikke tiltrukket af piger, lesbiske gør mig faktisk nogen gange utilpas, jeg ved ikke hvorfor. 

Jeg kan også sige til når jeg ser en køn pige, men jeg kan ikke forstille mig at være sammen med hende på den måde

hvad er jeg?pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2020-04-08T04:50:07 1
Regitze

 Hejsa,


Jeg kan godt forstå det kan virke lidt forvirrende med seksualitet, og særligt når man er i puberteten, hvor det hele er nyt. Sådan som du beskriver dit forhold til piger på et romantisk og seksuelt plan, lyder det ikke umiddelbart som om du er lesbisk eller biseksuel. Men det er noget du bedst selv ved, da det er noget du skal mærke efter indeni. Din musiksmag, tøjsmag eller hvem du bliver inspireret af, har ikke nødvendigvis noget med din seksualitet at gøre. Hvis du føler dig tiltrukket til drenge og ikke til piger, så er du formentlig heteroseksuel. Men igen - det kan kun du mærke. 

Når du begynder at få mere erfaring med kærester og forhold, lærer du dig selv og din seksualitet bedre at kende, og så kan du måske lettere mærke med sikkerhed, om du er tiltrukket af piger eller drenge.

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skriver herind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

2020-04-11T02:17:27 1
Veenuha

Hej med dig :)

Jeg synes selv at du har givet svaret på dit eget spørgsmål nemlig at du ikke er tiltrukket af piger og er dermed heteroseksuel. Du er stadig meget ung og ens identitet er noget som er flydende og kan altid ændre sig. Dog er det vigtigt, at du ikke bliver påvirket af andres holdninger til hvem du er. Du ved bedst selv hvad du føler og tænker, hvilket ikke er noget andre skal eller kan bestemme.  Blot fordi du har ligger makeup på, som du har fået inspiration fra andre lesbiske piger eller lytter til BTS, betyder det ikke, at du er lesbisk. Det er en del af din personlighed, og du behøver derfor ikke at føle, at hvis du gør visse ting, så bliver du kategoriseret som enten det ene eller det andet. Som du siger, kan du ikke forestille dig selv at være sammen med en pige, men kan godt erkende, når du ser en flot pige, hvilket er meget normalt uanset seksualitet. I sidste ende er det vigtigst, at du gør det du har lyst til og ikke bliver påvirket af andres holdninger. 

Håber denne besvarelse kunne hjælpe dig 

Hilsen Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym