Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2020-10-20T03:00:09: 1

Brevkassespørgsmål

Smæk

Indsendt af pige14 år


Jeg sov ovre hos en veninde i weekenden. vi sov længe og hendes forældre var taget ud og handle da vi vågned. Vi gad ikke rigtig stå op og fjantede og pjattede bare helt vildt. Vi slåssed for sjov og kildede hinanden og prøvede at trække i hinandens nattøj. På et tidspunkt fik min veninde overhånden og fik hevet mine natbukser ned og begyndte og smække mig i den bare. Jeg ku mærke det ophidsede mig, ved ikke hvorfor. Jeg fik jordens største endefuld og jeg ku mærke min veninde også var ophidset. På et tidspunkt hørte vi hendes forældres bil i indkøslen og vi skyndte os at stoppe og få tøj på. Jeg tænker meget på det, det var første gang jeg har været med til noget sexuelt. Detvar helt vildt mærkeligt men også megadejligt, ved ikke hvorfor? Kan det gøre noget ved vores venskab?
pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2020-10-25T02:41:41 2
Marissa

Hej!

Jeg kan godt forstå, at det kan have været en forvirrende oplevelse for dig, især i din unge alder. I de tidlige teenage år er det meget almindeligt at opdage og udforske sin krop og seksualitet, og derfor behøver denne situation ikke nødvendigvis at være noget, der skal bekymrer dig, da det blot kan være et led i en lang rejse om at lære dig selv at kende. Da det kan være mærkværdigt at opdage sådanne nye aspekter, er det vigtigste bare, at du sørger for, at du tager dig godt tid om at lytte til og respektere dine egne grænser, altså at du mærker efter, hvad du er okay med og, hvad du ikke er okay med. 

I forhold til din veninde kan det være svært at sige, om det kan gøre noget ved jeres venskab, da det nok mest kommer an på, hvad hver jeres opfattelse af situationen er.

Hvis det var en situation, hvor i begge blot tænker, at det ikke bunder i mere end noget fjolleri, så er det ikke sikkert, at det behøver at fylde mere mellem jer. Hvis du derimod føler, at episoden kan være tegn på, at der er en tiltrækning mellem jer, så kan du prøve at mærke efter, hvad du ønsker at gøre med det. Derudover, hvis du kan mærke, at du har svært ved at lægge hændelsen fra dig og bliver ved med at tænke på det, så kan det være, at du måske kan prøve at snakke med hende om det. Det kan jo være, at hun går rundt og har samme tanker som dig. 

Jeg håber mit råd kan hjælpe en smule. Skriv endelig ind til brevkassen igen, hvis du har andre spørgsmål! :) 

-Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym