Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2021-01-18T13:43:02: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg er forvirret

Indsendt af pige15 år


Jeg ser en dreng fra skolen i øjeblikket. Han er supersød men desværre er vi jo hjemsendt så vi kan ikke være sammen så tit. Min mor er vildt bekymret for det her corona-noget af hensyn til mine bedsteforældre så hun hun ser helst at jeg ikke kommer for meget omkring. Men jeg har jo altså brug for noget socialt så her i weekenden fik jeg lov at sove hos en veninde. Hun er så sød og vi var sammen hele dagen og det var bare megahyggeligt og der var bare sådan en god stemning. Da vi skulle sove lå vi og snakkede mens vi holdte om hinanden og næsten samtidig gled vores hænder bare ned til den andens underbukser og trak dem lidt ned. Vi lå så og arbejdede med hinanden med fingerne mens vi bare lå og så på hinanden. Jeg er aldrig kommet så dejligt og jeg var vildt lykkelig. Da min veninde også var gjort færdig sov vi. Vi fik det snakket igennem næste dag men jeg er ret forvirret over mine føleser. Var det forkert det jeg gjorde? Jeg er meget i tvivl om det hele, også mht den dreng jeg ser. Hvad tænker du om det hele? Hvad skal jeg gøre - kan du hjælpe mig?
pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2021-01-22T02:14:31 1
Lotte

Kære du

Som du selv beskriver, så er det en opslidende tid med Corona. Jeg kan godt forstå dit behov for at se andre mennesker. Det er kun dejligt, hvis din veninde kan blive en del af din lille kreds, som verdenssituationen er lige nu - og at du og din mor kan finde en balance, så I stadig sørger for at få passet godt på dine bedsteforældre.

Det lyder til, at det har været en rigtig god oplevelse sammen med din veninde. Det er der intet forkert i. Det er helt naturligt, at man er undersøgende på sine seksuelle lyster. Det kan derfor være rigtig positivt, at man prøver forskellige ting af, og det er altid rigtig godt, når man kan udforske det sammen med en man er tryg ved og har tillid til. 

Jeg kan godt forstå, at du er forvirret. Du ser en dreng, som du også er glad for. Det er selvfølgelig vigtigt at finde ud af, hvad du gerne vil. Det lyder allerede til, at du godt kan snakke med din veninde om oplevelsen, hvilket er meget positivt. Jeg tænker derfor, at det handler om at finde ud af, hvor I står i forhold til hinanden lige nu. Var det en engangsting? Er det noget, som I begge har lyst til at gentage? Er der romantiske følelser indblandet eller er det stadig venskabelige følelser? Snak gerne med din veninde om de her ting.

Uanset hvad du ender med, så tænker jeg, at det vigtigste i den her situation er ikke at såre nogen mere end nødvendigt. Det vil sige, at hvis du har lyst til det og sammen med din veninde finder ud af, at der er noget mere, I skal udforske sammen, så er det helt okay, men så er det også vigtigt, at du får sagt til drengen, at det ikke skal være jer to lige nu. Omvendt hvis det nærmere var en god oplevelse, som skal blive ved det ene minde, så er det selvfølgelig vigtigt, at du er tro mod den dreng, du ser, hvis han er en, som du tænker det kan blive mere seriøst med på sigt.

I sidste ende er det dig, der bedst kan mærke, hvilke følelser du sidder med. Det er derfor vigtigt at mærke efter og lytte til dine egne fornemmelser.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp. 

Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym